- Konu Yazar
Herkese merhaba! Bir sıkıntım mevcut. Scooter ile laptop taşıyacağım.Çantanın içinde başka ürünlerde olacağı için sırt çantasına koyup sırtıma almak istemiyorum. Tamamiyle güvenlik nedeniyle. Topcase alsam diye düşündüm ama firmalar ürünlerin dıştan dışa en uzun noktasını yazıyor. Bazıları oval olması nedeni ile ve plastik kalınlıklarını tahmin edemememden emin olamıyorum. Gidip görme şansım yok online satın alacağım. Bilenlerde yardım isteyim. 15.6 inç laptop ve çantasını sığdırabileceğim bir marka ve model istiyorum. Scooter olması sebebi ile 40-45 litre civarındakiler çok büyük olur düşüncesindeyim. Daha küçük hacimli topcase sığdırabilir miyim? İnternette hiç kaynak bulamadım bu konuda.
İkinci soru ise yine aynı konu ile ilgili. Topcase almaktansa sağlam bir sırt çantasını yolcu koltuğu ve arka demire sağlam şekilde bağlayıp ulaşımımı sağlasam sağlıklı olurmu? Bu seçenek daha ucuza uygulanabilir ama tabi benzer birşey denemiş kişilerden öneri almam lazım. Kask filesi veya sabitleme kancaları tarzı ürünler yardımcı olurmu??
İkinci soru ise yine aynı konu ile ilgili. Topcase almaktansa sağlam bir sırt çantasını yolcu koltuğu ve arka demire sağlam şekilde bağlayıp ulaşımımı sağlasam sağlıklı olurmu? Bu seçenek daha ucuza uygulanabilir ama tabi benzer birşey denemiş kişilerden öneri almam lazım. Kask filesi veya sabitleme kancaları tarzı ürünler yardımcı olurmu??