TOPCASE AÇILMIYOR

Cox marka 32 litre topcase aldım. Kargo bugün geldi ancak açmayı beceremedim. Ya kilitli anahtar koymayı unuttular ya da ben beceremedim açmayı. Nasıl yapıcaz? :pr:
WP201311130011.jpg

noırmalde o kırmızı anahtar gırısı olan yerın arkasında tutma yerı var ordan tutarak avuc ıcıyle acmanız gerek . faakat ora acılmıyorsa anahtarı kıtlıdır once anahtarınzla acın . sonra o altta tablaya gelecek kısım anahtarı o delıge soktugunuzda cevırdıgınız zaman asagı yukarı oynamaya baslar yukarı cekın tablaya oturtun sonra o mandalı asagıya ıtıp kılıdı kıtleyın

noırmalde o kırmızı anahtar gırısı olan yerın arkasında tutma yerı var ordan tutarak avuc ıcıyle acmanız gerek . faakat ora acılmıyorsa anahtarı kıtlıdır once anahtarınzla acın . sonra o altta tablaya gelecek kısım anahtarı o delıge soktugunuzda cevırdıgınız zaman asagı yukarı oynamaya baslar yukarı cekın tablaya oturtun sonra o mandalı asagıya ıtıp kılıdı kıtleyın

Sorun şu ki kutudan değil anahtar hiçbir metal parça çıkmadı :pale:

Anahtar gelmedi mi yanında? gelmediyse kilitlidir anahtarını iste,yok kilitli değilse kilidi soktuğun yeri bastır açılır açlımıyorsa kilitlidir. yada kilit içindedir? kim bilir

ozaman buyuk sıkıntı var ıade edın anahtarları uzerınde takılı gelır normalde

Resme bakınca kapak yamuk duruyor,sağ taraf oturmamış,yukarıda kalmış.Sanki kilitli değil de kargoda üzerine ağır bir şey gelmiş,kapağın bir tarafını bastırmış gibi.
Dikkatlice biraz kurcayınca açılabilir belki.

Anahtar deliği dikey konumda kilitli oluyor yani kilit açık şuanda.Kilitin olduğu kırmızıya bastırıp kapağı elle yukarı kaldırınca açılmıyorsa mekanizmada sorun vardır. Ayrıca anahtar ve bağlantı aparatları çantanın içinde oluyor.

Anahtar deliği dikey konumda kilitli oluyor yani kilit açık şuanda.Kilitin olduğu kırmızıya bastırıp kapağı elle yukarı kaldırınca açılmıyorsa mekanizmada sorun vardır. Ayrıca anahtar ve bağlantı aparatları çantanın içinde oluyor.

Çok zorladım ama yok açılmıyor. Benim bildiğime görede delik yatay olunca kilitli oluyor.

Bende aynı çantayı kullanıyorum , dikey konumda hem çantayı kilitliyor hemde alt tablaya geçen pimi sabitliyor.Kapağın bir tarafı oturmamış ondan açılmıyor olabilir düğmeside biraz sert bunların.

Son düzenleme:
keşke kargocuda bakıp tutanak tutturup geri yollasaydın:S adamlarla irtibata geç

keşke kargocuda bakıp tutanak tutturup geri yollasaydın:S adamlarla irtibata geç

Hiç aklıma gelmedi ki, zaten kargoda ayrı bi fiyasko 5 günde geldi çanta ve kapıma değil. Gidip kendim aldım.

@turkish39 yok hocam mekanizması sorunlu galiba geri yollayacağım artık

Ucuz etin yahnisi işte. Açıp taksan da zaten 2 hafta içinde paramparça olacak. Bence hazır bahanende varken iade et, paranı geri al. Shad, kappa, givi al. Bu çöplerden daha önce kullandım ben, paranı sokağa atma.

Kaça aldıydınız ki?

Arwic var bendede 30 küsür litrelerden yatayda açık. dikeyde kapalı.

Ucuz etin yahnisi işte. Açıp taksan da zaten 2 hafta içinde paramparça olacak. Bence hazır bahanende varken iade et, paranı geri al. Shad, kappa, givi al. Bu çöplerden daha önce kullandım ben, paranı sokağa atma.

Haklısınız ancak uzun süreli kullanacağım birşey değil. Yoksa kaçınmam para vermekten ancak 1 bilemedin 2 yıl kullanacağım şey içinde 300-400 lira vermek istemiyorum hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar