Sifirdan kendiniz yaptiginiz muddetce istediginiz kadar tatli yiyebilirsiniz
haklı, arıların iç güdüleri sağlıklı
doğadan kopmuş(patolojik) canlı
sıfırdan kendi yapamaz
istemediği kadar yer
Sifirdan kendiniz yaptiginiz muddetce istediginiz kadar tatli yiyebilirsiniz
Sağlıklı bir insan zaten uyandıktan sonra koşa, koşa mutfağa gitmiyor.
İp atlamak deli gibi kalori yaktırıyormuş. Nabzın bir anda yağ yakım aralığına çıkıyor ve de ip atlarken tüm vücudun çalışıyormuş. Konuyu bence bir araştır. Sağlığın engel değilse, konuyla ilgili profesyonel anlamda bilgisi olanlara danış. Şayet onlar da uygun derlerse spor malzemeleri satan bir yerden alacağın 15-20 TL değerinde bir iple her gün açık havada çalışmalar yapabilirsin.
İp atlamak sağlıklı bir eylem. Lakin; nabız şaşırtma yöntemi ile yakılan yağ sağlık açısından çok tehlikeli.
Birincisi, hızla verilen kilolar her zaman hızla geri alınır.
İkincisi, nabzı sürekli değişken kılmak " düşürmek ve yükseltmek " ciddi kalp rahatsızlıklarına neden olabiliyor.
Sizin de aklınızda bulunsun.
30 dk yetmez, Asıl yağ yakımı 40 dk'dan sonra başlar. Sen egzersizi 40dk dan sonra saymaya başla. Şekerin Ş'sini tüketme 3 aya 10 kilo gg
sporla filan olmuyor tek yol boğazı durdurmak
ben if diyetiyle 1.5 ayda 10 kilo verdim.cok basit her yerde yapanların deneyimleri var zaten eksisozluge bakabilirsiniz.
olay vücudu en az 16 saat aç birakma üzerine. kalan 8 saatte ne yersen ye ben şeker yememeye de dikkat ettim bu süreçte. 16 saatte bol bol su içtim,sekersiz cay ve kahve de serbest. ben 10da kahvaltimi yapıp,oglen hafif bir yemek ve 18de de dükkanı kapatıyordum. bu süreçte kendimi daha sağlıklı hissettim,sabah daha kolay ve uykumu almış kalktim.cunku midem de dinleniyordu.deneyin diger diyetlere göre uygulamasi daha kolay
Süper! Cips kötü ama kuruyemişe kararında kalmak kaydıyla devam edin bence. Süper mineral kaynağı ve kötü kolesterol oranını düşürdüğü ispatlanmış...sabah erken kalkıp tempolu yürüyüş günde 3 lt su kahvaltıda 2 yumurta haşlama peynir süt bal zeytin sıfır ekmek
4 ayda 20 kg verdim 95 ten 75 e düştüm
abur cubur cips çerez redbul kola yı bıraktım
alkol almaya devam ediyorum fakat artık meyve ile
ve egzersiz i bırakmadım