Tokat ın Niksar ilçesinde ölümlü kaza

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin yaralı arkadaşa da acil şifalar. hala ilk motorum olacak 600 lükmü alsam 1000 likmi diyen arkadaşlar için sanırım çok acı bir örnek olsa gerek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi daha iyi bir başlık bulamadınızmı? ölümlü kaza ne öyle, basit medya propagandası gibi

Allah rahmet eylesin.

Burdan yalvarıyorum,hani şöyle başlıklar varya 'ilk motorum SS olsun vb.'' istediğiniz motorun arkasına artcı olarak binin geniş ve tenha bir yolda sürücüsü biraz gaz açsın ardından ''G'' kuvvetini hissedin.Sonra motordan inin akabinde tekrar düşünün bu motoru almalımıyım? cevap eğerki EVET ise hiç tereddüt etmeyin motoru alın...fakaat lütfen buraya dikkat

''sakın bir yere borç yapmayın,sevdiklerinizi üzmeyin,size gönül koymuş kişilerden helallik dileyin''

Eğerki şanslıysanız birkaç platin ve kalıcı sakatlıkla yırtarsınız ''KALICI'' Bu sakatlığın ardından yaptığınız muhabbet aynen şöyle olucaktır.Agaaa motor işdeğil aha benim bu kolumdaki ve kaburgamdaki ve diz kapağımdaki arıza hep bu motor yüzünden oldu.Lavuğun biri ben kapatmış gidiyorum sinyal vermeden önüme dalınca 200'le giderken ona patlamamak için frenlere asıldım sonrasını hatırlamıyorum,aman sende binme buna bak buna vereceğin parayla albitane opel corsa bak keyfine,motor işi işdeğil agaaa...

Hiç demezki;param vardı hevese geldim beni uyarmalarına rağmen aldırmadım beni kıskanıyolar sandım.zx6 aldım caddede bir aşağı bir yokarı kontrolsüz bir şekilde gazladım ardından patladım işte şimdi son halim.

Allah hepimizi korusun,lütfen basamakları teker teker çıkalım...

yaralıya acil şifalar.Ölen arkadaşımızada allah rahmet eylesin.Ailesi ve yakınlarınada allah sabırlar versin...çok üzücü bir durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar