- Konu Yazar
Çocukken 1994 model sıfır bir Şahin almıştık. Onun üzerine gerek ailemin gerek benim pekçok arabamız oldu ama o ilk arabanın tadı lezzeti bu yaşıma geldim hala hiçbir arabada olmadı. Şu aralar ikinci araç 1994 model üstü Şahin, Doğan hatta Kartal almak gibi bir niyetim var. Amacım çocukluğuma dair o hatıraları bir nebze olsa yakalanmak. Bide hep hayalim AVM vb yerlerde arabalarını saygısızca gelişi güzel koyup giden insanların kafasını yaşamak. Kıymetli araçlarım olduğu için buna cesaret edemiyordum ama böyle birşey alırsam şöyle iki kişilik yere gelişigüzel saygısızca park etmenin hazzını yaşamak istiyorum
))
Sorum şu sizce bu iş bana çok pahalıya patlarmı?Araçların fiyatlarından bahsetmiyorum. Bakım tamir vs. Çünkü tüm ilanlarda neredeyse 20 üstü araçların hepsi sorunsuz, hepsinin kaporta süper, motor sıfır, tek bir pas bile yok
)
Böyle bir iş yapsam en en kötü ne olabilir,kaporta dan kazık yemem diye düşünüyorum iyce incelerim de atıyorum bu araçların motorunu komple atıp yeni motor takmanın maliyeti ne kadar dır ? Yada bu araçların bana çıkarabileceği en maksimum masraf ne olur sizce?
Sorum şu sizce bu iş bana çok pahalıya patlarmı?Araçların fiyatlarından bahsetmiyorum. Bakım tamir vs. Çünkü tüm ilanlarda neredeyse 20 üstü araçların hepsi sorunsuz, hepsinin kaporta süper, motor sıfır, tek bir pas bile yok
Böyle bir iş yapsam en en kötü ne olabilir,kaporta dan kazık yemem diye düşünüyorum iyce incelerim de atıyorum bu araçların motorunu komple atıp yeni motor takmanın maliyeti ne kadar dır ? Yada bu araçların bana çıkarabileceği en maksimum masraf ne olur sizce?