Tmp bariyer çalışması

Uzun düzlüklerin sonunda çıkışı görünmeyen tüm virajlarda olmalı..

Bariyere çarpma sonucu ölümlü kaza olan yerlerden başlanması mantıklı olur, eldeki veriler aradan çıktıktan sonra özel isteklere geçmek daha verimli bir çözüm olur. Aynı bariyerde 2 olay varsa direkt yap mesela orayı, bir sıkıntı var demek ki.

Dün farkettim köprüden Anadolu yakasına geçişte ilk çıkış olan Nakkaştepe virajında yaklaşık 100-150 mt motorcu dostu bariyeri eklemişler , umarım tüm keskin virajlara eklenir zamanla , şehir içinde ilk defa gördüm..

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Istanbul Ümraniye otobanıyla başlayabilirsiniz ama tabi önce yol yapmak da isteyebilirsiniz.

nef stadyumu'nun altından köprüye geri dönüş bağlantısı da iyi bir opsiyon tabi.

Motosikleti
Yok
Dün farkettim köprüden Anadolu yakasına geçişte ilk çıkış olan Nakkaştepe virajında yaklaşık 100-150 mt motorcu dostu bariyeri eklemişler , umarım tüm keskin virajlara eklenir zamanla , şehir içinde ilk defa gördüm..

Sehir icinde de var, E5 Kadikoy yonu, Kucukyali kavsaginda kavsaga girerken ve cikarken de takmislar, girerken mantikli aslinda da cikarken hangi hizla cikip bariyere girilir?

Sehir icinde de var, E5 Kadikoy yonu, Kucukyali kavsaginda kavsaga girerken ve cikarken de takmislar, girerken mantikli aslinda da cikarken hangi hizla cikip bariyere girilir?

Ekrem İmamoğlu başkanım ümmetin motorcu çocukları zarar görmesin diye bariyer yapıyor. Göztepe köprüsünün oraları da geçen gün bariyerlediler. Çoğu sıkıntı viraja ibb sponsorluğunda motorcu dostu bariyer gelmeye başladı. Ümmet seninle başkanım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar