gazı açıp kapadıktan sonra devir düşünce 4000 lerden sonra rölantiye kadar hep titriyor (rölanti 1000 devirde.)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 PM ----------
Başlığı okuyunca sandım büyük bir hastalık geçiriyorsun xD Yatak döşek yatıyorsun..

:mrgreen: keşke ben hastalansam da motorum hastalanmasa lanet olsun
motora binince bu smile gibi titriyorum üzerinde:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 PM ----------
İyigeceler.
Motorunuz Seyhan 301 mi? Şayet motor bağlantılarında, yada lastiklerde (ki lastiklerde olması aslında zor. Zİra rölantide gaz verdiğinizde titreme olmazdı o zaman) sorun yoksa, motorunuzun ateşlemesinde yada krank milinde bir sorun vardır. Ateşlemeniz sağlıksız ise ve krank veya biyel kolunda boşluk oluştuysa titreşim olması doğal.
hocam motoru yaptıralı daha 1500 km olmadı daha bir defa yağını değiştim. kranktan ya da bilyalarından olsa sesinden filan belli etmez mi? beni aydınlatır mısınız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 PM ----------
krank ya ayarı bozuldu yada bilyeyi bozmaya başladı bndede planet vardı bilyayı bozmustu
olasılık bu bana gore ama bır cok sebebı olabılır hocalarımız yardım edıcektır
bekle bıraz
kranktan ya da bilyelerdense motor yine mi inecek?
bu akşam bi arkadaşın mz 301 ini sürdüm sonra benimkine geçtim inan sanki attan inip eşeğe binmiş gibi oldum. benimki çok daha seriydi ama onun motorda tık yoktu. ayrıca egzozları ellerimizle tıkadık motor sesleri nasıl çalışırken ne kadar ses yapıyorlar diye. benimki yine rakibinden daha sessiz çalışıyordu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 PM ----------
arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen beni cevapsız bırakmayın