Titan Arıyorum

arkadaşlar gerçekten çok kotüsünüz hep dalga geçmişsiniz burası bilgi ve paylaşımın sitesi ..

dostum bak şimdi .. sana anlatayım ..

önce ebay dan "mr. turbo" 1,5 bar turbo kit sipariş ediyorsun .. yaklaşık 7000 usd kadar.. sonra güzel bir intercooler alıp kiti tamamlıyorusun . tabi forged pistonları unutma yoksa güç ve ısı pistonu eger kırar uzulursun.. yapmışken tam yapmak lazım .. efendim .. sonra turbo timer alıp beyin yaptırıp egzost ve manifold la son noktayı yaparsın .. şimdi tahminen bu kit 200 yada 250 hp katar . bide senin motor 12 hp .. fena bişey olur ortada..

tabi hızlandık ama bide durmak gerek dimi .. o yüzden on fren merkezi ve diskleri kaliperleri brembo ile degiştir .. unutma 4 piston kaliper sana fazlasıyla yetecektir.. bu da bi 2000 usd tutar. yanlız dot 5 kullan .. birde çelik fren hortumu yuksek süratta frenlemede çok işe yarar .. ..

piston aşınmasını onlemek için motoru teflon kapla ve çalıştır . seramik kaplama da gerekir. oncelikle debriyaj balatası seramik olmalı . çünkü top speed zamanı balata sıyırma yapar . seramik oldugunda biraz sert olur ama uzun süre dayanır .. çünkü 290 gibi süratler turbonun etkisiyle uzun süreli hızlanmada sana yaramayacaktır.

tahminimce 0.100 kmh 1.34 sn civarı olacaktır . buda gerçekten yüksek performans demektir..

ayrıca mr turbo kitine fazla hava tahliyesi yani blow off denen parça taktılması gerekir . buda her gaz açıp kapamanda tren gibi çuuffssss sesini verir . ki bence gereklidir buda bi 1000 usd kadardır

sonra göstergekadranının degişmesi .. yerine hava benzin karışımı .. turbo basıncı .. enjektör benzin ayarlayıcızı .. timer sensörü . ve yeni kadran gerekecek .. bunlarda 800 usd tutar ... .

umarım yardımcı olmuşumdur.. elimden geldigince anlattım .. daha ayrıntılı bilgi için konuşabiliriz.. bu sistemden çok memnun kalırsın ben kullanıyorum artıları çok ama bi kötü yanı çok benzin yakıyo be .. amann nolcak bende para çok gibi zaten

Son düzenleme:
arkadaşlar gerçekten çok kotüsünüz hep dalga geçmişsiniz burası bilgi ve paylaşımın sitesi ..

önce ebay dan "mr. turbo" 1,5 bar turbo kit sipariş ediyorsun .. yaklaşık 7000 usd kadar.. sonra güzel bir intercooler alıp kiti tamamlıyorusun . tabi forged pistonları unutma yoksa güç ve ısı pistonu eger kırar uzulursun.. yapmışken tam yapmak lazım .. efendim .. sonra turbo timer alıp beyin yaptırıp egzost ve manifold la son noktayı yaparsın .. şimdi tahminen bu kit 200 yada 250 hp katar . bide senin motor 12 hp .. fena bişey olur ortada..

tabi hızlandık ama bide durmak gerek dimi .. o yüzden on fren merkezi ve diskleri kaliperleri brembo ile degiştir .. unutma 4 piston kaliper sana fazlasıyla yetecektir.. bu da bi 2000 usd tutar. yanlız dot 5 kullan .. birde çelik fren hortumu yuksek süratta frenlemede çok işe yarar .. ..

piston aşınmasını onlemek için motoru teflon la çalıştır . seramik kaplama da gerekir. oncelikle debriyaj balatası seramik olmalı . çünkü top speed zamanı balata sıyırma yapar . seramik oldugunda biraz sert olur ama uzun süre dayanır .. çünkü 290 gibi süratler turbonun etkisiyle uzun süreli hızlanmada sana yaramayacaktır.

tahminimce 0.100 kmh 1.34 sn civarı olacaktır . buda gerçekten yüksek performans demektir..

ayrıca mr turbo kitine fazla hava tahliyesi yani blow off denen parça taktılması gerekir . buda her gaz açıp kapamanda tren gibi çuuffssss sesini verir . ki bence gereklidir buda bi 1000 usd kadardır

sonra göstergekadranının degişmesi .. yerine hava benzin karışımı .. turbo basıncı .. enjektör benzin ayarlayıcızı .. timer sensörü . ve yeni kadran gerekecek .. bunlarda 800 usd tutar ... .

umarım yardımcı olmuşumdur.. elimden geldigince anlattım .. daha ayrıntılı bilgi için konuşabiliriz.. bu sistemden çok memnun kalırsın ben kullanıyorum artıları çok ama bi kötü yanı çok benzin yakıyo be .. amann nolcak bende para çok gibi zaten

Ustad sen simdi 125cc dalı-budagi ve FİYATI BELLİ bir scooter icin tum bunlari oturup yazarken ciddimiydin yoksa oldukca ciddi gorunumlu bir sakami bu! (Umarim 2. siktir) :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu topik hakkaten geyikten ağladı be

piston aşınmasını onlemek için motoru teflon kapla ve çalıştır . seramik kaplama da gerekir. oncelikle debriyaj balatası seramik olmalı . çünkü top speed zamanı balata sıyırma yapar . seramik oldugunda biraz sert olur ama uzun süre dayanır .. çünkü 290 gibi süratler turbonun etkisiyle uzun süreli hızlanmada sana yaramayacaktır.

Jesse peki 50 cc lerin gücünü nasıl arttırabiliriz bu konuda bana yardımcı olursunuz mu :)

HRC

Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
HRC, ExTReMa, kinowski, jesse, cemal yortanlı, superrider, Özer, eskici, azgurbuz, aargh, HIZLI İMAM

çok möhim bir konuyu atladıhım için özür ..

bu maliyeti yüksek ama tatmin edici modifiye için platin buji lazım onu soylemeyi unutmuşum ...

tabikide lastik konusuda önemli .. standart asvalt lastikleri bu güç karşısında yetersiz kalacaktır .. sana slick lastik takmanı oneririm yanlız sudan uzakdur ve ısnmadan sakın gücü yere verme .. bir zamanlar isinmadan gücü denemek isteyen arkadaşım motoru yana yatırmıştı.. sana tavsiyem bu kadar ugraşmışken bari tam yapalım .. lastik ısıtıcıları fuarda 380 eurodan satılıyor ikinci eli varmıdır bilmem ama gerekli ..

on ve arka sehpa alman lazım .. motorun bakımı içinde gerekli zincir temizligi vs vs gibi. bunlarda bi 100 ytl tutar .. ytl diyorum çünkü bunlardan yapılıyor türkiyede yurt dışından sipariş verme .. boşuna paran gitmesin . .. gerçi ben yurt dışından aldım . olsun canım sagolsun ..

giyim kuşam bir motorcuda önceliktir . saglam kafa saglam vicutta bulumur .. yüksek hız sürat tecrübe gerektiriri ve full koruma .. dainese den şaşma . komple tulum 1800 euro botlarda 300 euro .. kask için seçenek var ama ben safebet kullanıyorum çok memnunum ..

kazasız belasız kullanman dilegi ile .. dediklerimi yapta şu cengaveri yollarda görelim dostum .. foto bekliyorum takıldıgın bi durum da tekrar başlık açıp sorabilirsin ..

Jesse peki 50 cc lerin gücünü nasıl arttırabiliriz bu konuda bana yardımcı olursunuz mu :)

sat onu RR al :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Hepiniz Saolun Ama Bunu Başarcam Fakat Bizim Kütahyada Pek Anlayan Yok

Hızlı İmam kardeşim,
bırakta motosikletini olduğu gibi kalsın.o motor ancak iflaseder ve para harcadığınla kalırsın
Cemaatini üzme (gerçekten imamsan )

bu işlerin sonu hüsranla bitiyor çoğunlukla,gel bırak bu inadıda motor sağlam kalsın.......
vay bee Agah Ün gibi konştum yahuu:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Jesse çoooooooooooooooook Saol Ben Gerçek Imam Deilim Babam Imam Ama Herkes Bana Iman Der öğretmenlerim Dahi Imam Aşşa Imam Yukarı Melek Abi Neden Darıldın

Arkadaşım..

Önce ehliyet al..
sonra motosiklet..
sonra bi tarafların oynasın, bu oynama neticesinde asfaltta sürün.. korumaların değerini anla..
sonra koruma kıyafetlerini de al..
sonra yine bi tarafların huzursuz olsun, yine hız ve atraksiyon denemeleri yap, yine asfaltta sürün.. korumalarını sev ve onları arttır..

(ben buraya kadarını yaptım)

sonra motosikletinle oyna.. modifiye et paran yettiğince..
sonra yine bi tarafların huzursuzlansın, yine asfalta sarıl.. motosikleti kepaze et..

sonra yeni bi motosiklet al.. :)
ve devam et ...

vallahi özer arkadaşımıza katılıyorum. 125cc ye cok birşey yapılmıyor.. yapılamaz da.haa illa bişeler olsun istiyosan. götürüp silindir yuvarlarını büyütürsün. piston gömlek takımı.. vs vs şeyler yaparsın.. tabi satıp 2.el temiz bir 250cc alsan daha karlı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorum Inşallah Bugün Yarın Gelio Görün Siz 125 Cc Neler Yapabiliyomuş

Ana haber bültenlerine çıkmamanı diliyorum tanrıdan

Kafaya koymuş bu imam uçacak, hızlı imam sana şimdiden uçan imam diyebilir miyik, orta doğunun ve balkanların tek uçan imamı bizde..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar