Tır Altına Girmeye Saniyeler Kala ...

Çok hızlı gidiyor. İleride tır'ın döndüğünü gördüğü halde otomobilin sağına giriyor. Fren yapmayı da bilmiyor. Çocukdur büyük ihtimalle .

türkiye trafiğine göre hatalı bir sollama yapıyor sankine sollama değilde sallama yapıyor ama tırda ona sallıyor ,,,,
adam videoyu yüklerken maalesef !!!!Ne yazık ki, bu ölümcül değildi. !!!! gibi bir kelime kullanıyor heralde ölümcül olmasını vede videonun izlenme rekoru kırmasını istiyordu

1 saniye kafasını donduruyor tekrar onune baktıgında o manzarayı goruyor ve panik yapıyor bu durum herkesin basına gelebilir tecrubeli ve sogukkanlı olanlar hariç

Vala bilerek mi yaptı bilmeyerek mi onu bilmiyorum ama dogru yerde yatırmış motosikleti. O hızda giderken işi şansa bırakmamak gerek böyle durumlarda. Belki ani frenaj yaparken tekeri kilitleyip daha kötü düşebilirdi.

arkadaşlar ben tekrar tekrar izledim. her izleyişimde fikrim aynıydı. Allah göstermesin benol saydım atıyorum öylebir dikkatsiz anıma denk gelseydi frenlemeye çalışırdım arabayı geçer geçmez gire bildiğim kadar sola girmeye çalışırdım giremeyeceğimi anladığımda tırın arkasına yatardım. tabi buradan kuru kuruya yazması kolay geliyorda olabilir. ama bilerek yatmadı diyenlere tam katılmıyorum direk kendini atmış çocuk

arkadaşlar ben tekrar tekrar izledim. her izleyişimde fikrim aynıydı. Allah göstermesin benol saydım atıyorum öylebir dikkatsiz anıma denk gelseydi frenlemeye çalışırdım arabayı geçer geçmez gire bildiğim kadar sola girmeye çalışırdım giremeyeceğimi anladığımda tırın arkasına yatardım. tabi buradan kuru kuruya yazması kolay geliyorda olabilir. ama bilerek yatmadı diyenlere tam katılmıyorum direk kendini atmış çocuk

yoo kuru kuruya yazmıyorsun. videodaki vatandaşın yaşadığı durum tamamen tecrübe eksikliği. madem duramayacağın sürattesin. en sola gözünü neden dikmiyorsun be adam. Tereddüt bizim en büyük katilimizdir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:01 ----------

Vala bilerek mi yaptı bilmeyerek mi onu bilmiyorum ama dogru yerde yatırmış motosikleti. O hızda giderken işi şansa bırakmamak gerek böyle durumlarda. Belki ani frenaj yaparken tekeri kilitleyip daha kötü düşebilirdi.

zaten ön tekeri kilitlediği için fırlattı ya kendini.

adam çok akıllıca motoru bıraktı tam zamanında.
direk allah korudu bile diyebiliriz. o kadar milimetrik kurtuluş enteresan.
ammmaa bir o hızda dört yola yaklaşırken hele rusya gibi trafik kurallarının hiç takılmadığı bir yerde geriye bakmak saçmalıktı.
risk analizinde önce en riskliden en az riskliye doğru gidilir. burada arka değil ön daha önemliydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar