tır aldım

ben kötülemedim bişeyde demedim neden kötü algıladın ki bravo dedim tır aldığın için helal devamda daha iyi başar diye herşeyi kötü algılama :)

ETS2'de hiç hilesiz 3 milyon € kazandım. 14-15 tane tırım var daha da oynamıyorum. 2 senedir zaten işte yola gönderiyolar eşek kadar 4x4 kamyoneti sürüyorum binlerce kilometre. ETS2 oyunundan farkı yok.

Motosikleti
600RR
oyunun multiplayer versiyonu var isterseniz konvoy yapabiliriz :D

Sti

Havali kornasi yoksa,egzozundan kara duman atmiyosa kabul olmaz reyiz. Bu ozelliklere dikkat :D

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Aga senin tırla canlı hayvan taşıman yasaklanmalı.:p

Aga hata etmişsin. Az daha koy, Ybr al bence sağlamdır. Japon daa :-D

ETS2'de hiç hilesiz 3 milyon € kazandım. 14-15 tane tırım var daha da oynamıyorum. 2 senedir zaten işte yola gönderiyolar eşek kadar 4x4 kamyoneti sürüyorum binlerce kilometre. ETS2 oyunundan farkı yok.

Hilesiz 3.000.000 € yapmışsın. Ağır işsizmişsin diyecem ama, bu durumda ağır iş yapmışsın demek daha mantıklı.

Helal olsun. :mrgreen:

Ben can sıkıntısı pc ye ne zaman kursam ilk iş hile ile para yapıp, herşeye sahip olup 15 dk sonra sıkılıp çıkmış oluyorum. :cherry:

Bu oyunu oynarken bi moda giriyorum var ya. Annemi opuyorum ben sefere cikiyorum diye. Yine nereye diyor carsiya mi? Diyor. Hayir bu sefer almanyaya diyorum hehe. Yemege cagiriyorlar beni odamin isigi falan acip bagirip cagiriyorum suan seferdeyim beni goremezsiniz arayin falan diye. Gusel oyun valla

Hilesiz 3.000.000 € yapmışsın. Ağır işsizmişsin diyecem ama, bu durumda ağır iş yapmışsın demek daha mantıklı.

Helal olsun. :mrgreen:

Ben can sıkıntısı pc ye ne zaman kursam ilk iş hile ile para yapıp, herşeye sahip olup 15 dk sonra sıkılıp çıkmış oluyorum. :cherry:
Tek hilem 90km hız limitini kaldırıp 730 beygirlik Scania ile 140-150km hızla yardırmak ama o da olacak artık. O oyun 90km hızla çekilmez :)
Doğu avrupayı da kapsayan Go East! paketini de oynadım ve bitirdim. O pakette bir de tırların otomatik şanzımanına güncelleme yapılmış gaz pedalının açısına göre vites düşürüyo otomatik şanzıman. Daha keyifli olmuş önceden otomatik şanzımanla hiç yürümezdi tırlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar