Tiger250

hoş geldin, kazasız sürüşler dilerim.
sevgi ve saygıyla kal.

dico307
slm ben yenibosnadan. evet bir gün toplanalım diyorum bende

Hocam bende çapada oturuyorum çok uzak sayılmayız TİGER250 Hesabı 5 dakka :p güzel bi organizasyonla buluşalım derim bi tanışalım kaynaşalım misali :)

Arkadaşlar merhaba, bende bir tiger kullanıcısıyım ve motorumdan memnunum, sizlerede hayırlı olsun diyorum. Ben çanakkalede oturuyorum ve tiger aksesuarları bulamıyorum, ön cam,sisy bar ve motor koruma demiri bulabileceğim site veya kargo ile gönderebilecek bir satıcı arıyorum,bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, selamlar.

ata1' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba, bende bir tiger kullanıcısıyım ve motorumdan memnunum, sizlerede hayırlı olsun diyorum. Ben çanakkalede oturuyorum ve tiger aksesuarları bulamıyorum, ön cam,sisy bar ve motor koruma demiri bulabileceğim site veya kargo ile gönderebilecek bir satıcı arıyorum,bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, selamlar.

Öncelikle allah sanada kaza bela nasip etmesin hayırlı ugurlu bi şekilde kullan :rendeer: :rendeer:

Senin istediğin standart aksesuarları erol usta'da bulabilrsin yani kanuni servisinin çağlayan şubesi oraya da talep et sana ufak bi kargo ücretiyle göndersinler... Şu anda başka türlü yapabilicek bişey yok yada istanbul'da bir arkadasın varsa yardımcı olabilr...

Umarım aradğını bulursun arkadasım...:rendeer: :rendeer:

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

tekrar merhabalar bu erol ustanın telefonu veya mail adresi varsa bana gönderebilirmisiniz, selamlar.

ata1' Alıntı:
tekrar merhabalar bu erol ustanın telefonu veya mail adresi varsa bana gönderebilirmisiniz, selamlar.

Buyur hocam işte sana EROL USTA'nın mekanı :)

MURAT OTO.LTD.ŞTİ.
Gürsel Mah. Belediye Çıkmazı No:7 Çağlayan/İSTANBUL - Çağlayan
0 212 220 66 00

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar