Tiger 800 XcX - Hâlâ mantıklı mı?

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Bütün bir güne yayılan çekime rağmen; biraz da forumdaki arkadaşların uyarıları ile birlikte, bu sefer kısa 10-11 dk.lık bir kullanıcı yorum videosu oldu.
Pazar gününü evde geçirmek zorunda kalan tüm motorcu tayfaya nefes aldırması umuduyla ;) iyi seyirler. (y)✌️
(Beğeni ve izlenmeler patlamazsa yine 40 dakika yaparım, ona göre. :ROFLMAO: )
Video altında tecrübe, eleştiri ve yorumlarını paylaşacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.🙏

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Video izlemiyorum ama beğen'e tıklamak için yutube'a girdim, baktım uzun uzun açıklama yazısı var, hepsini okudum. Bu şekilde uzun yazılı videoları izlemesem de beğeniyorum.

Motosikleti
Güzel video olmuş. Tebrikler. Arkada duran diğer motosiklet nedir acaba? Uzaktan bayağı güzel görünüyor.
Can'dır o ;) (y) ✌️(2014 V-Strom)

Video izlemiyorum ama beğen'e tıklamak için yutube'a girdim, baktım uzun uzun açıklama yazısı var, hepsini okudum. Bu şekilde uzun yazılı videoları izlemesem de beğeniyorum.
Heh tamam işte çözümü bulduk o zaman. Yazılar açıklamaya bundan sonra. Sen okurken video da arkada aksın. :)(y)✌️
Ohh be dünya varmış, dert olmuştu valla. (Siteye yazmak ayrıca zaman ayırmak gereken, çok daha teferruatlı bir iş malum)

Motosikleti
Can'dır o ;) (y) ✌️(2014 V-Strom)

Heh tamam işte çözümü bulduk o zaman. Yazılar açıklamaya bundan sonra. Sen okurken video da arkada aksın. :)(y)✌️
Ohh be dünya varmış, dert olmuştu valla. (Siteye yazmak ayrıca zaman ayırmak gereken, çok daha teferruatlı bir iş malum)
Evet, bu çok güzel bir orta yol olmuş. Keşke bütün yutube videolarında böyle olsa herkes kısa bir özet yazsa.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Güzel motosiklet gerçekten. V-Strom almadan önce listemde olan motosikletlerdendi. Konukta gayet akıcı bir şekilde anlatmış. Güzel video kısaca.

Triumph, henüz Türkiye'de doğru anlaşılamamış bir marka bence ve bundan dolayı fırsatlarla dolu olduğunu düşünüyorum. Söz meclisten dışarı ancak diğer "bazı içerik üreticilerinin" Korlas'ı bahane edip tamamiyle markayı kötülemesini çok anlaşılabilir bulmuyorum, yedek parçayı ferdi olarakta sipariş ederek temin edebiliyorsunuz ki İstanbul'da harici dükkanların olduğuna da rastlamıştım Facebook kullanıcı grubunda, kullanıcıları daha net biliyordur.

Motosikleti
Güzel motosiklet gerçekten. V-Strom almadan önce listemde olan motosikletlerdendi. Konukta gayet akıcı bir şekilde anlatmış. Güzel video kısaca.

Triumph, henüz Türkiye'de doğru anlaşılamamış bir marka bence ve bundan dolayı fırsatlarla dolu olduğunu düşünüyorum. Söz meclisten dışarı ancak diğer "bazı içerik üreticilerinin" Korlas'ı bahane edip tamamiyle markayı kötülemesini çok anlaşılabilir bulmuyorum, yedek parçayı ferdi olarakta sipariş ederek temin edebiliyorsunuz ki İstanbul'da harici dükkanların olduğuna da rastlamıştım Facebook kullanıcı grubunda, kullanıcıları daha net biliyordur.
İlk paragrafı video altına da alırım. ;) (y)
İkinci kısmına gelince; Triumph aslında gayet de güzel anlaşılmış bir marka da, insanlar Korlas'ı anlamakta güçlük çekiyor.
1- "bahane" gibi bir durum söz konusu değil. somut olaylar üzerinden eleştiriliyor ve bence de haklılık payı var. (her kim eleştiriyorsa) Eleştirilen zaten marka da değil Korlas ama doğal olarak markaya da yansıyor.
2- Neden milyon veya yakın para ödediğim bir motosiklet için sağlıklı bir yedek parça desteği almayayım ki? (Korlas'a özel değil, tüm markalar için) daha da kötüsü neden yurt dışından temin etmek zorunda kalayım. İlave olarak neden gümrük işleri ile uğraşayım, motorum yatsın günlerce vs vs.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Üstat yine güzel bir sohbet videosu olmuş, emeğine sağlık.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bi kaç ay önce ben de düşünüyordum tiger 800ler güzel olmasına güzel de 10 sene öncesinin motoru aynı paralara veya cüzi farkla 2023 model üstü 10bin kmlerde tuaregi var 790adv multistradalar var tiger 800ler pahalı demiyorum ama bunlar çok ucuzken ben tigerın yüzüne bakmam

Motosikleti
Üstat yine güzel bir sohbet videosu olmuş, emeğine sağlık.
Eyvallah, desteğin için teşekkürler. (y) ✌️
bi kaç ay önce ben de düşünüyordum tiger 800ler güzel olmasına güzel de 10 sene öncesinin motoru aynı paralara veya cüzi farkla 2023 model üstü 10bin kmlerde tuaregi var 790adv multistradalar var tiger 800ler pahalı demiyorum ama bunlar çok ucuzken ben tigerın yüzüne bakmam
10 yaşında olmasına rağmen cruise control, elcik ısıtma vs olması güzel. Yani o yaştaki Japonlardan falan dolu.
Tuareg düzgünü 450'lerde, 2016 tiger 330'a var. (detaylı aramadım, şöyle bir göz gezdirdim sadece XR-XC serilerinde.)
Daha arazi odaklı düşünenler için Tuareg olabilir. (denemedim ama selesi hiç konforlu görünmüyor)
Bütçe esneyebiliyorsa ve 3 silindir tercih nedeniyse tabii ki 900'ler çok daha iyi, en azından far tasarımı çok daha derli toplu.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bütün bir güne yayılan çekime rağmen; biraz da forumdaki arkadaşların uyarıları ile birlikte, bu sefer kısa 10-11 dk.lık bir kullanıcı yorum videosu oldu.
Pazar gününü evde geçirmek zorunda kalan tüm motorcu tayfaya nefes aldırması umuduyla ;) iyi seyirler. (y)✌️
(Beğeni ve izlenmeler patlamazsa yine 40 dakika yaparım, ona göre. :ROFLMAO: )
Video altında tecrübe, eleştiri ve yorumlarını paylaşacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.🙏

Videonun süresi, sohbetin akıcılığı ve kalitesi on numara beş yıldız olmuş, elinize sağlık. Tiger'ı anlatmaya gerek yok zaten bilen biliyor 😍 bilmeyen de yolda önümüze filan düşmesin😄🤣🤣🙃

Aldıracaksın bana Tiger 900 bak.
Son günlerde tiger 900 satıcıları motosikletlerine çok para istemye başladılar. 2020 modeller çantasız vs 650-700 k larda. Bunlar çok paralar. Aynı paralara 1050 vstromlar hatta africalar var. Piyasa ömrü hayatımda görmediğim kadar absürtleşti.

Motosikleti
Videonun süresi, sohbetin akıcılığı ve kalitesi on numara beş yıldız olmuş, elinize sağlık. Tiger'ı anlatmaya gerek yok zaten bilen biliyor 😍 bilmeyen de yolda önümüze filan düşmesin😄🤣🤣🙃
Dönüş yolunda kısa bir süre motorları değiştik. Tek sıkıntı ön cam bana biraz yetersiz gibi geldi. Akşam saati güneş de gidince, rüzgâr cephe kaplama yaptı. :ROFLMAO: (Bu arada gerçekten güzel kaçıyor alet, stabil de; bozmuyor kendisini)
Sizin de rahatsız olduğunuz bir konu mu bu, yoksa alışkın olduğum motordan geçince bana mı öyle geldi?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dönüş yolunda kısa bir süre motorları değiştik. Tek sıkıntı ön cam bana biraz yetersiz gibi geldi. Akşam saati güneş de gidince, rüzgâr cephe kaplama yaptı. :ROFLMAO: (Bu arada gerçekten güzel kaçıyor alet, stabil de; bozmuyor kendisini)
Sizin de rahatsız olduğunuz bir konu mu bu, yoksa alışkın olduğum motordan geçince bana mı öyle geldi?
Cincik gibi motor, çok da iyi bakıyor. Muhtemelen rahatsız olduğu tek konu benimle geziye çıktığında artan yakıt tüketimidir :)

Motosikleti
Cincik gibi motor, çok da iyi bakıyor. Muhtemelen rahatsız olduğu tek konu benimle geziye çıktığında artan yakıt tüketimidir :)
yaa, geçen yaz Mehmet, sen ben TEM otoyolundan Çatalca'ya köfte buluşmasına giderken ne güzel yardırmıştık o deli gibi karşıdan rüzgarda bile. Devamında da eski yoldan Kırklareline sürüp köfteleri gömmüştük. Umarım gelecke yaza da zaman ve imkan bulurum böyle gezilere.

F54

video güzel ve keyifli elinize sağlık
markası modeli ne olursa olsun 10 yaşında da olsa temiz bakılan motor kendini belli ediyor tel maşa değil
2015 yılında nc 700 den sonra biraz kullandım mübarek nc den sonra ferrari gibi gelmişti güzel uzuyor güzel duruyor zamanın değil şimdi bile hatrı sayılır bir motor temizleri halen alınıp kullanılır

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Benim Tiger XRx yani 19-17 yol versiyonu. Bundan mütevellit kafa kısmı daha alçak. Üzerinde Givinin yekpare uzun tur camı var. Boyum 1.83 ve cam üzerinde ilaveten küçük bir deflektör de kullanıyorum. Seleyi alçak pozisyonda tutuyorum, sanırım 81 cm oluyor. Kaskıma ya da gövdeme rahatsız edici bir rüzgar almıyorum. Soğuk havalarda biraz da gidonun geniş olmasından kaynaklı kollarım azıcık üşüyor onu da 2 kat içlik ve 2 katmanlı mont ile çözüyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
yaa, geçen yaz Mehmet, sen ben TEM otoyolundan Çatalca'ya köfte buluşmasına giderken ne güzel yardırmıştık o deli gibi karşıdan rüzgarda bile. Devamında da eski yoldan Kırklareline sürüp köfteleri gömmüştük. Umarım gelecke yaza da zaman ve imkan bulurum böyle gezilere.
Sen imkan bulursun da size yetişmeye ben imkan bulamam :) Gitmiyor motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar