Tiger 250 Devir Saati

Konu tekrar acilmis sanki, arkadaslar kaynak kodlari ve devre semalarini tekrar paylasir misiniz, ben de biraz anlarim bu islerden. Ama yok su fiyata yapar yollariz derseniz makul fiyatlar karsiligi onu da kabul ederim.

Kazasiz belasiz surusler.

Uzun zaman oldu:
Yeniden dosyaları aktive ettim.
Kendisi yapmak isteyenler buyursunlar. :):queen:

üstad resimleriniz açılmıyor.devir saatim çalışmıyor ve yedek parça olarak bulamadım.bi öneriniz var mı acaba ? izleyebileceğim bir yol?

Uzun zaman oldu:
Yeniden dosyaları aktive ettim.
Kendisi yapmak isteyenler buyursunlar. :):queen:
Hocam benimde devir saati bozuk yıl 2025 tiger 250 kullanan mı var hala demeyin görünüşü hoşuma gidiyor diye aldım yavaş yavaş toparlıyorum yardımcı olabilicek var mı?

Konudan alakasız Triumph nasıl müsade etmiş "Tiger" kelimesi kendine ait degil mi ?

Motosikleti
Ns200 15"
Nasıl olmaz yav 🙂 ikiside motosiklet sektöründe ve aynı ülkede faliyetteler ,

geçen izledim TT kısaltmasını kullanan Tarhan Telli ye Audi dava açmış TT bize aittir kullanamazsın diye vede kazanmış 🤔
Abi herhalde görmezden gelip Kanuni firmasının gelişmesine sebep verdi. Bizim ülkenin pazarıda küçük olduğu için sallamadılar. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bence adamlar Kanuni'ye Yalova kaymakamı muamelesi yapmışlar. Kim takar Kanuni'yi? İsterlerse fik fik motorlarına V-Strom adını koysunlar, "he yavrum, he gülüm" derler, sallamazlar. Önce kendi milli bayramlarında dik durmayı öğrensinler Anadolu'nun küçük dinci artıkları.

Motosikleti
Ns200 15"
Benim motorun göstergesinde de tek sorun toplam km'nin ilk hanesi silik. Muhtemelen yağmurda sürerken su girdi veya yaşından dolayı bakım istiyor. Yardımcı olabilecekseniz özelden yazabilirsiniz.
Gösterge konusunda pek bir tecrübem yok fakat arabamdan mantık yürütebilirim.

Arabamdaki gösterge içinde bulunan küçük ekranda dış sıcaklık göstergesi mevcut, buda zamanla bir çoğu gitmiş ve saçma bir görüntüye sahip, bunun tamiratı için donör bir gösterge bulup 2 parçayı bir birleştirip yapabilenler var.

Aklıma gelenler:

1. Donör gösterge bulup ön paneli değiştirmek (sıvı kristal gibi bir yapıya sahip olması lazım bunda bir hasar oluştuysa tamiri yok diye biliyorum).
2. Lehim bağlantılarında pas oksit veya kopukluklar olabilir.
3. Gözükmeyen yerdeki arkasında bulunan ışıklandırmada problem olabilir.

Bildiklerim bu kadar. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar