Tiger 250,caracal 200,keeway Sizce Hangisi???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

şu geziye bir bak istersen:.

http://www.motosiklet.net/forum/gez...alternatif-ucmakdere-cros-var-cruise-var.html

keeway çın değil macar ve eğer bi motoru kullanmadıysan o motor üzerinde yorum yaparak arkaşların kafasını kariştirma ben keeway kullanıyorum ve cok memlunum bende keeway derim.:cat::cat::cat::cat:
2005 yılından beri 2V49FMM kodlu tum motorlar Çin'de üretiliyor.
Motor ureticisi:lifan
Teknik belgedeki moto koduna bakabilirsin
Keeway'da Çin de uretiliyor.Kendini yorma

Son düzenleme:
demekki kötü tecrübeler yaşamışsın ve işin dahada ilginci BAYii olmakla binici olmak kavramını hala ayıramıyorsun! Eline anahtar verilen bisiklet tamircilerinin servis yapıldığını çok gördü bu ülke!

Ben ÇİNLİ alın, boşverin japonu demiyorum! Ama konuyu açan arkadaşın bizlere sunduğu alternatifler hem cruiser hemde çinli! Senin dediklerinle hiç alakası yok yani.. Önce konuyu okicaz, sonra yorum yapıcaz..

"Hangi japon supersport'u aliim?" diyen adama BMW M3 al demek gibi seninki.. Alakasız, ilgisiz...

Apache'e gelince.. Piyasada satılan 10 apacheden 3'ü binici motorudur; geri kalanı kurye abilerimizin tercihidir! Ancak bir makine kuryeler tarafından bu kadar tercih ediliyorsa bilinki iyidir! Ama ne yaparsan yap bir cruiser değildir.. :bounce:
benım yazdıklarmı biraz yorumlasan nedemek istedıgmı anlarsın az cık ama işine oyle gelmış.bu ülkede kımse kolay kazanmıyor.sen ben dahil.demek istedgım belkı ilk motoru çin alıp bırde şansı kotu giderse motorur zevkınden mahrum kalsın istemem.
Suratımdaki o gülüş böyle basit şeylerle gitmez, aksine bu alakasızlık karşısında dahada güçlenir... Yorma kafanı morla, kırmızıyla.. :)

bir bayi olarak degıl sadece ama sadece arkadasın parasını boş yere harcamasın dıye yazdım.ben servısımdekı ustalar bisikletcı degıldı.a z yedek parcasını garantiye sokan en der bayilerden bırıydım.bisiklet bana ters :D
dedıklarmı anlamak istemezsen dersın boyle alaksı yok diye.
para onu ben tavisyede bulunurum.
verdıgın honda bmw cok alakasız...
bende bılıyorum cruiser olmadıgnı ama alacagı makineye en yakın tıp bu modeller.ondan taviseye ettım.
eminım oyledır sürat ifaden :D

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kısaca hiçbiri:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
parası olan japon :cat: parası kısıtlı olan'da benim gibi çinli'ye biner :) bu kadar basit....tartışmanın bir alemi yok bence... 3 makinadan hangisi diye sorarsanız hepside aşşağı yokarı aynıdır benim gözümde ...ama keeway bir adım önde çift silindir v2 motra sahip kendisi buda bir +
selamlar....

bn bi keeway kullanıcısı olarak fazla objektif olamam ancak okulda ve evde sürekli beraber oldugumuz arkadasımda tiger250 var, karsılastıgımız sıkıntıları kıyaslarsam kesinlikle keeway en basta keway hic elektrik arızası veripte yolda bırakmadı bni

cin motorlari arasinda secim yapmaya calisan insanlara ISRARLA "cinli alma japon al" tavsiyesini bundan sonra "ben sana biraz para vereyim sana japon motor alalim" olarak algilayacam.

para veriyor musunuz arkadaslar? ben ona bakarim. ben bugun japon alacam desem, bana para verecek misiniz? heh. o zaman bu tavsiyeyi keselim artik ya. cidden komik.

soruna gelince dostum, burada bu kadar insan keeway diyorsa bir istatistik var demektir. ben binmedim, bilmiyorum. bende caracal 200 var. memnun muyum? yuksek hiza cikmadigim surece memnunum. yuksek hizlarda motorum cruiser keyfi vermiyor. tiger hakkinda hep olumlu yorum aldim. keeway'i de burada bahsedilen kadar taniyorum.

selamlar.

ek: eger butcen cin motoru alacak kadar ise, regal raptor'u goz ardi etme derim. en azindan seceneklerine ekle, degerlendir.

tecrübe, caracal 8000km 0 teknik problem. tiger var arkadaşımda 7000 kusur, kmlerce kullandım iyi motor ama arıca kutusu.
n529004796_863033_4925.jpg

bencede tiger 250 ben kulanıcısızım 2006 vardı saddım 250 s aldım ben memnunum gimnederse desin hergesin fikri ayrıdır şimdiye kadar hic yolda kalmadım gidmedıgım yayla asvald kalmadı ama eger baran fazla varsa yamahanın 650 crosunu alderim ilerde idealim odur

Dostum bende başlarda bu üçlüyede takılmıştım.Fakat şimdi caracal 200 kullanıyorum ve memnunum.Ama Tiger 250 ve Keeway kullanmama rağmen Caracal 200 çok iyi tabi Tiger 250'de tercih edilebilinir...

ben keeway deki titreşimi hiçbirinde görmedim . caracal 200 tiger 250 nin sorunlarının giderilmiş hali bence . caracal 200 le 15 bın devırdım . bnm yuzumden olan sorunlar harıc sorun yok . ve müşterisinin arkasında duran bir marka kanuni

arkadaşım apachi bir commuterdir . adam bize cruıser soruyor . tmm belkı apache iyidir ama caracal ın verdıgı zevkı asla veremez

arkadaşım bu motorlar arasında ki hepsi çin yapımıdır,en sorunsuz binebileceğin motor keeway'dir.bende motorumu almadan önce çok araştırdım.keeway ss yada roadstar 250 alayım dedim ki bunların motoru neredeyse aynı denebilecek kadar benzerdir.yani eğer cruiser alacaksan en azından üzerinde çift silindir v motor olan bir makina bak.eğer paran yeterse de keeway landcruiser al derim.hoş onun ikinci eli yok şu sıralar bildiğim kadarıyla.sıfırını alacak kadar para verebileceksen gv250 al derim.dağıtmadan özetleyecek olursak sorunun cevabı keeway derim :cat: saygılar..

milled nekadar bıkmıs tigerden kardeşim bende 2006 vardı saddım 2008 tiger s aldım kayedde memnunum hıcbir buroblem yasamadım şimdiye kadar benim servisim cok güzel her konuda yardımcı oluyorlar trabzonda barca olmasa bile iki günde geliyor barcasıda ucuz beriki cin mallarını görüyoruz arkadasımda var 6 aydır barca beklıyor almak isdeyene davsıye ederim

önce şunu söyliyeyim.
bunun gibi açılan başlıklara hiçbiri diye zıplayan metabolizmalara ayar oluyorum..
meseleye gelince..
dostum bende bu motorlara bakıyorum önümüzdeki yaz sezonunda bir cruiser kullanıcısı olmak için. Uzun süre regale takmıştım. dayanıklı motor olduğunu söylüyor istisnasız herkes (ki o da çin asıllırdır, saygılar..) şu an kanuni storm 150 kullanıyorum. 4500 km'deyim yolda kalmadım henüz. (benzin koymayı unutmadığım zamanlarda) yedek parça ve servisten yana sıkıntı yaşamıyorum. bunu da düşünerek regalden biraz soğudum. bırak servisini kimin sattığı bile tam belli olmadığı için biraz senin de yazdığın bu motorlara döndüm..
Siyah bir TigerS görünüm olarak beni tatmin ediyor doğrusu.. ama araştırıyorum. beni üzer mi diye.. genel itibariyle yorumlar iyi ama tek silindir olması eleştiriliyor.buna karşılık artık ben de yol yapan motorculardan olmak istiyorum.
Caracalın görüntüsünü sevmiyorum. Tarz cruiserse görünüm çok önemli bence.
keewayde çin asıllı bir macarmış. hangisini diyorsun ama sl yi diyorsan 150'lik o ve 250 den aşağı bir cruiser almak istemiyorum şahsen ben. birde supershadow var tabii 250. ama o da tigers gibi heybetli değil. ve bunalr mondi tayfasından falan yine bir gömlek üstündür diyorlar.. ama rize'de yaşayan biri olarak servisi göz önünde bulundurmak zorunda kalıyorum ben. sizin oralarda işler nasıl bilmem.
velhasıl bu seçenekler arasında Tiger S diyorum şimdilik.. araştırmaya devam :))

Son düzenleme:
sen al kardeşim hiç bişman olmassın benim tigrin rengi gırı oda cok hos görünüyor orenkıde düşün alacaksan eger ben aldıgımda dek buroblem arka amöserinde yasadım fabrıka kısa koymus ama hıc buroblem olmadı servısım trabzonda bende vakfıkebirliyim usdama giddim karandıden degısdı iki yil karandılı sende alırsan trabzonda hasan öksüz var ona gidderim hemen hemen yolumuz aynı ben sana yardımcı olurum kardesim gene dıyorum sıyahı düşünme derim bende alacakdım hıc hos durmuyor gör bana hak verecesın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar