- Konu Yazar
Tiger 250,caracal 200,keeway Sizce Hangisi???
kardes walla herkes bişi diyoo kafamı karıstırdılarr o yüsden kararsız kaldımm...
Niye aynı konu senin tarafından 2.defa açıldı anlayamadım!
Sadece tiger dışındakiler eksikti diğer konunda!
hepsi çin bunların zamanla servısten cıkmazlar 1 sene kalmaz arabadan beter yakarlar boşa gecmezler boşa gecse vitese gecmez.sıkıntıları cok anlıyacagın bence tvs apache al derım sana.hız derse hız saglam parcası ucuz ve garantılı laf degıl ozde.parana yazık etme derım alınca anlarsın benı çinlerı eskı çin zede olarak![]()
hepsi çin bunların zamanla servısten cıkmazlar 1 sene kalmaz arabadan beter yakarlar boşa gecmezler boşa gecse vitese gecmez.sıkıntıları cok anlıyacagın bence tvs apache al derım sana.hız derse hız saglam parcası ucuz ve garantılı laf degıl ozde.parana yazık etme derım alınca anlarsın benı çinlerı eskı çin zede olarak![]()
Tiger 250,caracal 200,keeway Sizce Hangisi???
keeway çın değil macar ve eğer bi motoru kullanmadıysan o motor üzerinde yorum yaparak arkaşların kafasını kariştirma ben keeway kullanıyorum ve cok memlunum bende keeway derim.:cat::cat::cat::cat:
hayatın boyunca kaç çin malı motoru kullandın o üzerinde atıp tuttuğun 1 yıllık süreçte gerçekten merak ediyorum..
----
Motosiklet ZEVK işidir; ve sen cruiser önerisi isteyen birine gidipte Commuter önererek olaydan aslında nasılda bihaber olduğunu cümle aleme duyuruyorsun, farkında değilsin! Arkadaşımız belliki klasikleri seviyor, ve bütçeside çin malı cruiserlara yetiyor.. Çıkıpta "Ybr al, Apache al, kıl al, yün sat" demek nasıl bir gereksizliktir..? Kuryelik yapıcam deseydi hepimiz ybr yada apache falan önerirdik, ama durum ortada gördüğün gibi..
----
sıktı, kabak tadı verdi artık bu muhabbetler.. Adam bize "çin aliim mi almiim mi" diye sormamış.. Çin cruiserlarından hangisini önereceğimizi bilmek istemiş! Hepsi bu! BASİT Mİ?
Hemde çok... :wiinkk:
gercekten yazarsam sarı süratın yerıne mor bir surat koyarsın arkadasım.2005 mondial bayiliğim vardır.şu anda araba işine dondum.2007 başından berı ben arkadasın bütcesine uygun zırt pırt servıste para bayılmasın dıye yazdım.bu motorları burda bır cok arkadaştan cok iyi bılırım.bu yazdıgım arızaları genelde %90 cıkan arızalar bunu kıme sorarsan sor evet boyle der....apacehe kurye degıl bınıcı motoru olarak ragbet gordu bınen bır cok ınsan var.sana dip bır not:cat: