tig kaynak makinası tavsiye

merhaba

tig kaynak makinası almak istiyorum. makina internet üzerinden alınacak. makina sistemine yabancı olduğum için yardım istiyorum. şu model tig kaynağı için benim işimi görür mü ? 1 mm lik saca 8mm lik transmisyon mili kaynatılacak. http://urun.gittigidiyor.com/yapi-m...rt-200-tig-inverter-kaynak-makinasi-280533186

araştırmalarıma göre tüp ile kaynak yapılacak sanırım tüp için bir giriş noktası göremedim. tüp olmadan nasıl tig kaynak makinası oluyor ? konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardım ederse makbule geçer.

Bu linkdeki ürün TIG kaynak makinası değil inverter kaynak makinası. Yazdığına göre bir şeklide modifiye edilerek TIG kaynak makinasına dönüştürülüyormuş.

internetten fiyat araştırması ve özelliklerle ilgili kaba bir araştırma yapabilirsin ama bu konu için sanayi bölgeleriyle daha spesifik çalışan, konusunda uzman satış elemanları barındıran firmalarla görüşmelisin.
ihtiyacın olan makineyi tespit etmekte daha randımanlı olur.
o attığın linkteki fiyatlara tig yok bu arada, bu bildiğin alenktirik ark kaynağı. tigler 5000 liradan filan başlar.
şehrinde lincoln satan bir askaynak bayisiyle görüşebilirsin.

dediğin gibi tüpsüz tig olmaz, tig bir gazaltı çeşidi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar