The Longest Day of My Life

İzledim, sonraki iki kalkışta formula aracının motosikleti eze eze geçtiğini kastediyorsunuz, ama onun da sonunda motosikletin önü kalktığı için istediği kalkışı yapamadığını, ağır çekim siyah beyaz görüntülerle anlatıldığı bölümü de izledim.

İzledim, sonraki iki kalkışta formula aracının motosikleti eze eze geçtiğini kastediyorsunuz, ama onun da sonunda motosikletin önü kalktığı için istediği kalkışı yapamadığını, ağır çekim siyah beyaz görüntülerle anlatıldığı bölümü de izledim.

uzatmak istemiyorum ama f1 sesini dinlerseniz o aracında uzun bir süre kesicide kalarak patinajla gittigini anlıyabilirsiniz.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Emek vermişsiniz ve para harcamışsınız, görsel olarak iyi ve kaliteli birşeyler izleyeceğimize eminim.

Ama bir eleştirim olacak konu hakkında;

1 motosiklet tutkununun 1 gününü anlatan video klip

Bir motosiklet tutkunun bir günü teker yapmak ve ışıklarda Lamborghini ile kapışmak la mı geçiyor ülkemizde ?

Daha videoyu görmeden eleştirmek saçma belki ama sanırım klibiniz ülkemizdeki motorcuların %1 (belkide binde bir) inin bile bir gününü temsil etmeycek gibime geliyor.

Emek vermişsiniz ve para harcamışsınız, görsel olarak iyi ve kaliteli birşeyler izleyeceğimize eminim.

Bir motosiklet tutkunun bir günü teker yapmak ve ışıklarda Lamborghini ile kapışmak la mı geçiyor ülkemizde ?

Daha videoyu görmeden eleştirmek saçma belki ama sanırım klibiniz ülkemizdeki motorcuların %1 (belkide binde bir) inin bile bir gününü temsil etmeycek gibime geliyor.

teker yapan var , dağa taşa çıkan da var ama bu video bir ss kullanıcısı için hazırlanmış,derlenmiş gibi duruyor.
Bide yolda kiminle karşılaşacağın belli olmazki sayki lambo yerine bir şahin var. :p
Videoda görsel bir şenlik olsun ki, tadından yenmesin...:cat:

Arkadaşlar video yayında :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:20 ----------

Ama tam olarak bu otomobil ile olan fotoğrafın görüntüleri yok, tanıtım videosu var.
Bu bile heyecanlandırmaya yetti:queen:
4*4*4*4 gözle bekliyorum

İyi dilekleriniz için Teşekkürler arkadaşlar :cat:

Aslında dediğin gibi 1 gününü anlatmıyor ... The Longest Day of My Life hayatımdaki en uzun gün...

neyse buğra küçük bir 'Teaser' hazırlamış ... istersen bak

Çok Yakında..

Yönetmen : Buğra Akpınar
Kamera&Kurgu&Senaryo : Buğra Akpınar
Yönetmen Asistanı : Kaan Becer
Oyuncular : Emin Atar - Murat Engin
Basın-Medya Sponsorları : Motor-On ve Tuning Türkiye
Yardımcı Sponsorlar : İstanbul Garaj ve V-Max Tuning
İnteraktif Sponsorlar : Modifiye Suç Değil Yaşam Tarzı, Motor Delisi, Project Cars Turkey ve SpeedTUBE

the longest day of my life

Videoyu izlemek için internet sayfasına girmeniz yeterli.Sponsorlarla olan görüşmelerden dolayı video bu kadar geçe kaldı.Yarın 1-2 firma ile daha görüştükten sonra yakın zamanda yayınlamayı planlıyorum.Eğer görüşmeler olumlu geçerse bölümlerden oluşacak bir seri gelecek.

devamını sabırsızlıkla bekliyoruz....
diğer çekimlerde harika .

arkadaş işinin uzmanı..:cat:

Diğer videolar güzel.
Kısa video klip henüz yayına girmedi galiba.
Hep yabancıların videolarını mı izleyeceğiz. Varsın olsun ben başrolde olmayayım :)
Ama bir türk yapımı olsun :) , Dört gözle yayınlanacağı zamanı bekliyorum.
Verdiğiniz emek ve zamana saygı duyuyorum. Tebrik ederim.
Devamlarını da bekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar