The İMAM (Dikkat Ettiniz mi?)

The İmam filminin konusunu okumuştum bir yede orda harley davidson merakı diye bahsediyordu ama filmi izlediğimde ve motorun deposunun üzerindeki logonun harley e benzemediğini ama biryerlerden hatırladığımı farkettim. normalde sabah 5:30 gebzeden kalkıp beyoğlu sütlüceye işe gelen biri olarak saat nerdeyse 1 e kadar araştırdım. önce plakasaını almaya çalıştım ama bayağı zor oldu sonra trafiğin web sitesinde plaka sorgulama diye bir bölüm var onu açmaya çalıştım ama galiba mesai saati dışında çalışmyor :) daha sonra motosiklet sitelerini dolaşmaya başladım tek tek bildiğim tüm motosiklet sitelerinde bu kategorideki motorları karşılaştırdım ve buldum. İmamın kullandığı motor Yamaha Dragstar Classic 650 cc idi ve bende bu logoyu nerde gördüğümü hatırladım, evet bunu lütfi kırdardaki fuara gittiğimde kapıda görmüştüm.bu motorun üzerinde ek olarak çanta cc bar ve cam vardı.

the-imam-afis.jpg

2006_XVS650A_Studio_0006_SMX_F.jpg

Motosikleti
Su Motoru
Onu bulmak için araştırma mı yaptın :cherry:. Abi yıldız logosu işte görünce Yamaha olduğunu anlayacaksın. Anladın mı? Anladın! Peki Yamaha nın kaç tane cruiserı var? 2 tane değil mi? Biri Dragstar 650 bir diğeri ise Dragstar 1100 eee :p. Hea unutmadan birde Virago 125-250 ve 535 var ama onların tipi zaten tamamen değişik :). Kardeş sorsaydın seni bu külfetten kurtarırdık :cherry: ...

MeTaL' Alıntı:
Onu bulmak için araştırma mı yaptın :cherry:. Abi yıldız logosu işte görünce Yamaha olduğunu anlayacaksın. Anladın mı? Anladın! Peki Yamaha nın kaç tane cruiserı var? 2 tane değil mi? Biri Dragstar 650 bir diğeri ise Dragstar 1100 eee :p. Hea unutmadan birde Viraga 125-250 ve 535 var ama onların tipi zaten tamamen değişik :). Kardeş sorsaydın seni bu külfetten kurtarırdık :cherry: ...
abi zaten logoyu hatırlıyorum amanerden olduğunu hatırlayamadım. ayrıca abuk subuk fantezilerle sizi meşgul etmeyeyim dedim. :cyclopsan ama cevaplarsan bi dahaki sefere sorarım. :cat:

Heheh bu sitede ayrıntı manyağı olan tek kişi ben değilmişim demek ki :mrgreen:

Ya Varya Allah Senden Razi Mi Olsun Dİyİm Ne Dİyİm KardeŞİm.ya Fİlmİ İzledİm Motor Merakimda Yoktu Ama Çok BeĞendİm Motoru Alicam Dedİm.bakiyorum İnternetten Keevay Marka Si Çikti KarŞima Çok Benzİodu Lan Dİyorum Ayni DeĞİl Bunlar.falan Fİlan Gİreyİm Dedİm Foruma Konu AÇicaktimkİ Senİ Buldum Eyw Çok SaĞol

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam bi sene öncesinin mesajı ile sevaba girdi :mrgreen:

benim gibi geyikçiler cehennemlik :cherry:

vaay bee sakla samanı gelir zamanı. :mrgreen: olmuş. dün de filmin cd leri geçti elime aklıma geldi. neyse. işine yaradığına sevindim.

sağlıcakla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar