Tgb xmotion 250 efi

Arkadaşlar bilen vardır cbr 250 almıştım 50cclik scooterdan sonra. Cbr çok temiz çok iyi motordu ama oturuş pozisyonu vitesli oluşu vs beni zorladı. Bende scooter aldım tekrar.

2014 15bin kmde tgb 250 aldım. Çok temiz motor sıfır gibi. Sürdüm ettim çok hoşuma gitti sonra da aldım.

Sizce çok kötü bi iş mi yaptım? Tgbnin fabrikası kapanmış sanırım birde sym ile aynıymış sanırım.
Motordan memnunum ama keşke pcx 150 vs mi alsaydım diyorum :( nede olsa honda falan muhabbeti için sadece. bi de 10 bin liraya aldım motor piyasasında yeniyim moralimi bozmayayım diyorum para umrumda değil motor hoşuma gidiyor ama bilmiyorum.

O firmayı hayatımda duymadım desem moralin bozulacak. Güzel bir usta bul kendine sonra doya doya kullan motorunu.

Motoru almışsınız. Bu tarz şeyleri düşünerek moralinizi bozmayın ve kendinizi motorunuzdan soğutmayın. Şu an yapmanız gereken tek şey parçalarını satan yerleri bulup listelemek. İllaki yurtiçinde olması gerekmez. Yurtdışında rahatça bulunuyorsa parçalarını sorun olmaz.

Biraz pahalı almışsınız. Pek piyasası olmadığı için pazarlık payı çok olan bi motor. Bence 7500-8000 bandında alabilirdiniz. Satarken sıkıntı olacak sizin için.

Bunların haricinde motor sizi üzecek bir motor değil. Tüm parçaları sym gts modeliyle aynı. Parça sıkıntısı yok. Motopit adlı sitede her parçasını bulabiliyorsunuz.

Arkadaşımda var. Gaz yemesi,kalkışı mükemmel bir scooter. Titreme vs yok. Bizdeki 80 binde. 60 bin küsür de motor yaptık beraber. Parçaları motopit'ten getirttik. Defalarca Ankara'ya gidip geldi tık yok. Hâlâ ikinci motor olarak kullanıyor. Hâlâ orjinal aküsü üzerinde.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-.../178094-tgb-x-motion-250-motoru-indirdik.html

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben RKS kullanıyorum, kaskı kafama taktığımda altımdaki bazen GS, bazen Ducati, bazen Harley Davidson oluyor. Alınmış, alınmıştır. En iyi motor, senin sahip olduğun motordur. Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

Biraz pahalı almışsınız. Pek piyasası olmadığı için pazarlık payı çok olan bi motor. Bence 7500-8000 bandında alabilirdiniz. Satarken sıkıntı olacak sizin için.

Bunların haricinde motor sizi üzecek bir motor değil. Tüm parçaları sym gts modeliyle aynı. Parça sıkıntısı yok. Motopit adlı sitede her parçasını bulabiliyorsunuz.

Arkadaşımda var. Gaz yemesi,kalkışı mükemmel bir scooter. Titreme vs yok. Bizdeki 80 binde. 60 bin küsür de motor yaptık beraber. Parçaları motopit'ten getirttik. Defalarca Ankara'ya gidip geldi tık yok. Hâlâ ikinci motor olarak kullanıyor. Hâlâ orjinal aküsü üzerinde.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-.../178094-tgb-x-motion-250-motoru-indirdik.html

Evet sürünce çok hoşuma gitti ondan aldım. Baya kalıplı güzel geldi gözüme. Teşekkür ederim yorumlar için hepinize kazasız belasız sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar