testisleri koruma ekipmanının adı ne

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kafayı korumak için kask dizleri korumak için dizlik dirsek için kolluk bel için bellik testislerimizi korumak için nasıl bi ekipman lazım bence en önemli ekipmanlardan birisi dizlikten kolluktan bile önemli ben orta okula giderken bitane hocamız motor kazasında testisleri zarar görmüştü ağır yaralanmıştı ölümden dönmüştü benimde başıma gelir diye korkuyorum

deri olsa belki...
il_570xN.1059428274_77ur.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
dalga geçme ya motor üstüne düşerse görürsün çok önemli bence orayı korumak ya çocuğun olmaz yada öbür taraf gidersin

motosiketci pantolunu belki korurdur bilmiyorum hiç motosiklet patolunu giymedim araştır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Testitisin yaralanması çok zor yav. Cross yapıyorsan başka tabii.

Benim mc nin selesi deponun üstüne doğru biraz uzanıyor o yüzden risk daha az sanırım :D

Birçok kişi yaşamıştır depo ağrısını... Bu işin etkili çözümü yok materyal bazında. Doğru oturuş pozisyonuyla sıkıntı yaşamazsınız pek, çoğu motosikletin sele ve depo düzlemi de biraz ezilse de üzerinden kayıp gidecek şekilde. Tabi her zaman oturuş pozisyonunuzu koruyamıyorsunuz, en son ara caddelerden birine girerken yayaları kollayayım diye arabanın biri çıktı karşıma sert fren yapınca pis sokak sebebiyle ön teker kaydı yere ayak basmıştım dengeleyeyim yatmasın yavrucak diye ama makine benden önce durunca kuzuları depoya oturttuk beş dakika kadar chopper pozisyonunda sürmek zorunda kaldım :)

Bir kaza anında teknik olarak direkt o kısma darbe alma şansın çok az. O yüzden özellikle testis koruması adıyla yoktur, ya da ben bilmiyorum.

Bir kaza anında teknik olarak direkt o kısma darbe alma şansın çok az. O yüzden özellikle testis koruması adıyla yoktur, ya da ben bilmiyorum.

önden yapılan kazalarda depoya ilk temas eden noktadır başlığa konu olan organ...depoya yaptığı hasarı daha önce forumda bizzatihi yayınlayan arkadaşlar oldu.aslında önemsenmesi gereken ama hiç değinilmeyen bir konu.

bir çok kaza videosunda sürücünün çarpma kesin ise ayağa kalkma sebebide bundandır

önden yapılan kazalarda depoya ilk temas eden noktadır başlığa konu olan organ...depoya yaptığı hasarı daha önce forumda bizzatihi yayınlayan arkadaşlar oldu.aslında önemsenmesi gereken ama hiç değinilmeyen bir konu.

bir çok kaza videosunda sürücünün çarpma kesin ise ayağa kalkma sebebide bundandır

Fazla teorik bilgi, eğer cidden bir risk oluştursaydı motosiklet pantolonları bu amaca yönelik özellikte olurdu. Kaza anında direkt çarpma olsa dahi sürücü motosiklet üzerinden ayrılma eğilimindedir (eylemsizlik kanunu) Depo ile temas kesildikten sonra aynı noktaya hızla yapışma ihtimali oldukça azdır. Kazada hasar görmesi muhtemel bölgeler hepimizin de bildiği gibi, baş, dizler, eller, ayaklar, dirsekler, kalça, bel, omuziar. Anladık takımlar önemli de abartmayalım bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar