SONSiyah Katılım 26 Eyl 2016 Mesajlar 149 1 Eki 2016 Konu Yazar #1 Motosiklet Test sürüşlerinde ekipmanı kendimiz mi götürüyoruz yoksa onlar veriyorlar mı ? r:r:r:r:
Hubalahubhub Katılım 6 Şub 2016 Mesajlar 1,111 1 Eki 2016 #2 Ekipmani siz goturuyorsunuz. En azindan ben oyle yapiyordum.
beko12345 Katılım 17 Haz 2012 Mesajlar 3,797 1 Eki 2016 #3 Bmw, ktm , bajaj test sürüşlerine gittim. Hiçbirinde ekipman verilmedi. Zaten güvenmemek lazım ekipman verecek olsalar bile. Kısacası kendi ekipmanlarınızı giyeceksiniz. Ekipman verilmiyor.
Bmw, ktm , bajaj test sürüşlerine gittim. Hiçbirinde ekipman verilmedi. Zaten güvenmemek lazım ekipman verecek olsalar bile. Kısacası kendi ekipmanlarınızı giyeceksiniz. Ekipman verilmiyor.
serkany Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 17 Ağu 2015 Mesajlar 456 1 Eki 2016 #4 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Eskiler bilir civara isterdin , sonra ateside isterdin. Cigra istediğin içecek cigerde vereyim mi diye pis bir geyik işte.. Adamlar test surusu için motor vermiş birde ekipman mı versin
Eskiler bilir civara isterdin , sonra ateside isterdin. Cigra istediğin içecek cigerde vereyim mi diye pis bir geyik işte.. Adamlar test surusu için motor vermiş birde ekipman mı versin