TESS CBR 125 Sürüş Videosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben lafımın arkasında dururum sayın moderatörüm.sadece benim soruma cevap vermenizi rica ederim objektif olarak...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burası bir paylaşım platformudur.. Bir video çekimi paylaşılmış.. İzlemek yada izlememek nasıl kişilerin seçimi ise izleyen kişilerin görüşlerini belirtmesi de gayet doğaldır.

Bu fikirlere sürekli cevap vermeye çalışmak çekim de ki motosiklet kullanıcısını çok iyi ve iddalı bir iş yapıyor diye millete bunu kabul ettirmeye çalışmak olumlu bir eleştri olduğunda teşekkür edip olumsuzlara sürekli çıkışarak cevap verme gereği hissetmek tartışmaların uzaması ve paylaşılan video görüntüsünün amacına uymaması hatta amacının dışına çıkmasına neden olacaktır...

İyi bir motosiklet kullanıcısı olmak Bilgi + dikkat + Tecrübe ve yetenekle eş doğrultudadır.. Paylaşım için teşekkürler...

Başlık konusunun dışına çıkmayın!!!! devamı halinde kilitlenecektir !!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Denemek amaçlı yapılmış bir şey....Daha öncede söylediğim gibi çok farklı birşeyler yok ortada....Bayan olduğu için abartıyorsanız yapmayın bence...
Kaskı kafanıza taktığınız anda kız erkek kalmaz motorcu doğar...
Bayan olmasının ayrıcalığı ne ?...Ayrıcalık mı istiyor arkadaş...Yoksa sen mi bir güzellik yapma peşindesin anlamadım...

Yaptıkları doğru birşey değil her ne kadar bizlerde yapsak ta aynısını....Ama hiç videoya çekipte öğünmek aklıma gelmemişti....

Alkış istiyorsanız direk alkışlayalım böyle tehlikeli hareketler yapmayın.....Yapın da en azından videoya çekmeyin...Videoyu kaç tane yeni başlayan arkadaş seyrediyor....Ya örnek alırlarsa?...Bir bayan yapıyor da ben neden yapamıyorum alasını yaparım derse.......

:farao:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
madem bunları söylüyorsun abi neden objektifliğe sessiz kalıyorsunuz?burada bir paylaşım açtık herkese ama konu amacından saptı ve saptırıldı.varsın kilitlensin kenan abi napayım yani!

QUOTE=alp_tunay;515466]Denemek amaçlı yapılmış bir şey....Daha öncede söylediğim gibi çok farklı birşeyler yok ortada....Bayan olduğu için abartıyorsanız yapmayın bence...
Kaskı kafanıza taktığınız anda kız erkek kalmaz motorcu doğar...
Bayan olmasının ayrıcalığı ne ?...Ayrıcalık mı istiyor arkadaş...Yoksa sen mi bir güzellik yapma peşindesin anlamadım...

Yaptıkları doğru birşey değil her ne kadar bizlerde yapsak ta aynısını....Ama hiç videoya çekipte öğünmek aklıma gelmemişti....

Alkış istiyorsanız direk alkışlayalım böyle tehlikeli hareketler yapmayın.....Yapın da en azından videoya çekmeyin...Videoyu kaç tane yeni başlayan arkadaş seyrediyor....Ya örnek alırlarsa?...Bir bayan yapıyor da ben neden yapamıyorum alasını yaparım derse.......

kardeşim madem böyle diyorsun o zaman videolar bölümüne kimse artislik hareket falan koymasın yarış videoları falan koymasın kaza videoları falan koymasın malum yeni başlayan arkadaşlara kötü örnek olunur dimi?lütfen mantık çerçevesinde yazalım düşündüklerimizi.ayrıca biz övünmüyoruz yaptığımız işle sadece paylaşmak istedik ama görüyorum ki bayağı rahatsızlık yarattık.ama şunu belirteyim her zaman bu kızla övüneceğim ŞAHSIM ADINA.ayrıca bi güzellik yapıp yapmamam lafını asla kabul etmiyorum o bikere benim bileceğim bir iş.seni düzgün ve lafını bilerek konuşmaya davet ediyorum ALP TUNAY!!!:farao:

Son düzenleme:
yahu erhan objektif davranıyoruz zaten ben video ile alakalı değil beni alakadar eden kısmına karışırım konu video ile ilgili görüşlerle görüşlere karşı verilen cevaplarla tartışma ortamına dönmüş ben bu hatayı görür uyarırım
övünmek övünmemek iyi bir iş doğru bir iş yapılmış yapılmamış bunun tartışmasına girmem

aferim.... :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kardeşim madem böyle diyorsun o zaman videolar bölümüne kimse artislik hareket falan koymasın yarış videoları falan koymasın kaza videoları falan koymasın malum yeni başlayan arkadaşlara kötü örnek olunur dimi?lütfen mantık çerçevesinde yazalım düşündüklerimizi.ayrıca biz övünmüyoruz yaptığımız işle sadece paylaşmak istedik ama görüyorum ki bayağı rahatsızlık yarattık.ama şunu belirteyim her zaman bu kızla övüneceğim ŞAHSIM ADINA.ayrıca bi güzellik yapıp yapmamam lafını asla kabul etmiyorum o bikere benim bileceğim bir iş.seni düzgün ve lafını bilerek konuşmaya davet ediyorum ALP TUNAY!!!:farao:[/QUOTE]

Ben şahsım adına düzgün ve lafımı bilerek konuştum....Kötü bir mana da söyleyecek olsam buraya cevap dahi yazmazdım....Kenan ın dediği gibi bravolara teşekkür ederken eleştirilere hep çıkışarak cevap vermen konunun özünden sapmasını istemen den kaynaklanıyor olabilir bu benim düşüncem...

Ayrıca sitede yayınlanan videolar genelde yurt dışı kaynaklı...Kendi sitemizdeki üyelerin videolarını seyretmek gurur verici...Ama şehir içi trafiğinde çekilmiş bir görüntüye bakıpta aaa mükemmel sürmüşsün aferin nasılda makasa girmiş şuna bak hayran kaldım dememi bekleme......

Arkadaşınla her zaman övün...Kimse itiraz edemez...Hatta daha değişik videoları koy bizde övünelim...Son olarak övünülecek işleri övmeyen kendi adına tekeri patlasın....Zaten işimiz gereği akşama kadar bu kadar ihlal yapıyoruz ama lütfen bunlar için helal bravo gibi sözler beklemeyin....Sadece paylaşımınız için teşekkür edebilirim.....

Video ya çok hassas bi şekilde cevap yazma isteğinin olduğunu farkettim sevgili arkadaşım alp tunay.

sen beğenmediysen izleme arkadaşım videoyu.
sevdiklerine kankalarına tavsiye etme benim bu artık bu topikle birlikte (ben istemesem de) meşhur olmuş videomu.
tasvip etmeyip,onaylamayıp,hoşlanmadığını dile getirmişsin zaten niye uzatıyosun.
varsa iyi dileklerin benim hakkımda onlar için şimdiden teşekkür ederim.başka da yazı yazma rica ederim gereksiz oluo.
izledin bitti dimi?
gerisi hikaye sen konuşsan da ben motosiklet kullanıorum konuşmasan da.

sevgili arkadaşım prometheus
uzatma arkadaşım sen de,
ne gereği var ki kamberhan'la girdiğin bu dialog'un.
bu kadar hassas olmayın ya.
biz motorcuyuz.
istediğimiz ve iyi sağlıklı olduğumuz sürece dee kafamıza göre motosiklet kullanırız dimi?
sosyal mesajlar vermek misyonun olmuş olabilir de benim videom hakkın da verme be arkadaşım be.
bi o eksik kalsın yani.
yazmışsın fikrini yeter yani.

herkese sevgiler saygılar..
rica ediyorum benden sonra yazmayın.saçma sapan uzatıyosunuz.çocuk değiliz hiçbirimiz kendi seçimlerimizi yapabiliriz.
kalın sağlıcakla..

uzatma arkadaşım sen de,
biz motorcuyuz.
istediğimiz ve iyi sağlıklı olduğumuz sürece dee kafamıza göre motosiklet kullanırız dimi?
sosyal mesajlar vermek misyonun olmuş olabilir de benim videom hakkın da verme be arkadaşım be.
bi o eksik kalsın yani.

Sosyal mesaj vermek bugüne kadar misyonumdu, bundan sonra da misyonum. Bundan sen dedin diye vazgeçecek değilim. Belki seninkini kurtaramasak da eminim ki birçok hayat burada yazılan anlamlı ve doğru mesajlar sayesinde kurtuluyor.

Kafana göre motosiklet kullanamazsın, her şeyden önce senin yaptığın abukluklar (sen derken genel olarak hepimizin) tekrar bize "motorcular serseridir" imajı olarak geri dönüyor. Bu camiada her koyun kendi bacağından asılmıyor ne yazık ki... Yani senin asfaltı öpmen sadece sende açacağı yaralarla kalmıyor. En basit örneği de açılan taziye başlıkları. Bunu yadırgıyor muyum peki? Elbette hayır, sevinimizi paylaştığımız gibi üzüntümüzü de paylaşmalıyız. İşte o yüzden ben kafama göre kullanırım kimse karışamaz diyemezsin. "Ya boş ver sonuçta hepimiz motorcuyuz" da diyemezsin. Tehlikeli bir şekilde kullanan birini sırf altındaki motor diye görmezden gelecek değilim. Gördüğüm ilk polise plakası ile birlikte bildiririm.

Bir video koymuşsunuz, tepki toplamış; tepki gösterenlere de kızıyorsunuz. Madem kızacaksınız koymayın o zaman videoyu. Ya da paşa paşa eleştirileri dinleyin.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Video ya çok hassas bi şekilde cevap yazma isteğinin olduğunu farkettim sevgili arkadaşım alp tunay.

sen beğenmediysen izleme arkadaşım videoyu.
sevdiklerine kankalarına tavsiye etme benim bu artık bu topikle birlikte (ben istemesem de) meşhur olmuş videomu.
tasvip etmeyip,onaylamayıp,hoşlanmadığını dile getirmişsin zaten niye uzatıyosun.
varsa iyi dileklerin benim hakkımda onlar için şimdiden teşekkür ederim.başka da yazı yazma rica ederim gereksiz oluo.
izledin bitti dimi?
gerisi hikaye sen konuşsan da ben motosiklet kullanıorum konuşmasan da.

uzatma arkadaşım sen de,
biz motorcuyuz.
bi o eksik kalsın yani.

herkese sevgiler saygılar..
rica ediyorum benden sonra yazmayın.saçma sapan uzatıyosunuz.çocuk değiliz hiçbirimiz kendi seçimlerimizi yapabiliriz.
kalın sağlıcakla..

Videon senin olsun....Burda herkesin ortasında ben şöyle makasa girdim böyle makasa girdim diye böbürlenirsen tabiiki tepki torlarsınız....Madem eleştirilerden rahatsız olucaksın koymassın sevgili kardeşim...

Koyarsanda eleştirilere açık ol bu kadar zormu....Baksana trafikte ne zor hareketler yapmışssın bunu mu yapamıycaksın.....

enbaşından beri okuyorum topiği her türlü yöne çekilmiş konu valla. ya arkadaşlar biz zaten adı üzerinde motorcuyuz. biz zaten birçok kişiye göre aykırı birşey yapıyoruz. iki teker üzerinde rüzgarın keyfini çıkartıyoruz. yani aslında rüzgarla birlikte uçuyoruz. motorcuyuz bunun keyfini bizden başkası anlayamaz. bizler hayattan başka türlü zevk alan insanlarız. motor gruplarının içinde her türlü her zevke hitabeden motorlar var scooter, chopper, racing.touring, vs... vs.....yani bunlar bile bizim zevklerimizin yaşam tarzlarımızın farklılıklarını gösterir. kimimiz racingle deli gibi hız yapmaktan hoşlanırken, kimimizde chopperla süzüle süzüle gezi keyfini çıkartmayı severiz. yani aykırı bir tadın zevkini çıkartıyoruz.biz. ve ben bu kadarda negatif cümleler kurulmasına çok üzüldüm açıkçası. neden;
birincisi tomrisi tanıyorum bizlerle zevk aldığı birşeyi paylaşmak istemiş. ne güzel biz mt ailesi olarak üzüntümüzü mutluluğumuzu bilgimizi herşeyimizi forumlarda paylaşıyoruz. ve teşekkür diyorum tomris mutlu olduğun birşeyi yaptığın için bizimle paylaşmaktan hoşlandığın için teşekkürler
ikincisi gerçekten tebrik ediyorum. arkadaşımızın birisi bayan olduğu içinmi bu kadar abartıyorsunuz demiş. evet arkadaşım bayan olduğu için dahada çok tebrik ediyorum genç yaşta racing gibi cesaret isteyen tarzda bir motoru bu kadar iyi kullanabildiği için hakkaten tebriklerrrrr bayanlar dört tekerlekli arabaları bile kabiliyetsizce kullanmaya çalışırken ......
bir diğer konu; hepimiz reşit olmuşuz belli yaşa gelmişiz kimseyi kırıcı tarzda cümlelerle bir yere varamayız sadece KIRICI oluruz. kimse kimsenin mizacını değiştiremez herkes farklı tarzlardan zevk alır. bunu yargılayamayız.
mesela benim için motor demek racing demek yani hız yapmak demek. ben chopperdan zevk alamam. ama bu benim tercihim. başkası başka türlü düşünür.
bir arkadaşım zamanında bana şöyle bir cümle kurmuştu.
iki tip motorcu vardır. biri düşmüş olan motorcu diğeri düşecek olan motorcu. zaten iki teker üzerinde olan herkes risk altında demektir.hepimiz ufaktefek kazalar atlatıyoruz mutlaka. büyük yada küçük.... bazen hatta büyük çoğunlukta bizim dışımızda gelişen nedenlerden dolayı ... tabiki çok dikkatli olmalıyız. ama bazı şeylerin zevkide onun doğasına uydurarak çıkartılır.açıkçası ben altımda motorla pırpır arabaların arkasında trafikte bekleyerek geçirmek istemem. motorun kuralı bu yaaa. o zaman neden araba kullanmıyoruz biz. neden kendimizi iki teker üzerinde riske atıyoruz. neden sıkışmış olan trafikte aralardan geçerek vakit kazanıyoruz bana bir motorcu arkadaşımda şunu diyemez eminimki... sıkışık trafikte arabanın arkasında yol açılsında bende sırama uyarak gideyim ...bizim zaten motoru seçmemizin önemli nedenlerinden biridir trafik sıkıntısı..

arkadaşım böbürlenen mi var
nooluyo size ya
kendinize gelin
ne alaka
saçma sapan uzatıyosunuz halaa.
nooluyoki size
ben ilk cevabında yazdım yazımı neden öyle kullandığımı vs..
gözlerinizi açıp okusaydınız ya da idrak edebilseydiniz yazdıklarımı.
bazıları gibi planlanarak çekilmedi ayrıca video.
procum sen de saçma sapan yok taziye olayına falan girmişsin.fazla uzatıyosunuz cidden.bu kadar hassasiyete ne gerek.
tekrar söylüyorum.çok dokunmuş size video anlaşılıan.bu kadar sahiplenmeyin.
beğenmeyen beğenmesin ayrıca.neden beğenmediniz diyen mi var.
ne popüler oldu video yahu.güldürüyosunuz beni
sizlere bi daha cevap yazıp prim vermiycem.
siz de nasılsa benim video'mu fırsat bularak yazıyosunuz yazılarınızı.siz böyle devam edin bence.tam sizlik!!!
başşka işiniz yok galiba,öyle anlaşılıo.benim video işiniz olmuş tabi boşa geçmesin vakit.siz cevap falan yazın hoş şeyler bunlar.aynen devam..................................

ben daha pozitif bakış açısından yanayım. yanlışlar vardır yoktur. olabilir ama tarz biraz daha yumuşak olmalı bence ne dersiniz arkadaşlar. birbirimizi kırmaya gerek yok diyorum. yani çok sert eleştiriler bence gereksiz. eğer tecrübeler varsa tabiki onlarda paylaşılır. ama racingiski gibi daha olgunca.
hepinize keyifli, kazasız belasız sürüşler diliyorum arkadaşlar
sevgiyle kalın

bu kadar sahiplenmeyin.
beğenmeyen beğenmesin ayrıca.neden beğenmediniz diyen mi var.
ne popüler oldu video yahu.güldürüyosunuz beni

eeeee ne var ki bunda?:silent:

ne mi var?bi kere o tarfikte o motoru kullanan bir bayan herşeyden önce.altındaki makinede mondial değil yanlış anlama.cbr 125 r bilmem anlatabildim mi kardeşim?ve arkasında 80 kiloluk bi adam(ben)iyi izle videoyu ve geçtiği yerlerden bide geçmeyi sen dene istersen kardeşim ne dersin?bakalım geçebilecekmisin?

Sanırım yeterince açık. Başka bir şey yazmıyorum bu başlığa. Umarım herhangi bir kaza başlığına "geçmiş olsun" yazmak zorunda kalmayız.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yazdıklarımızı sadece senin okumadığınızı biliyoruz dimi....Topic herkese açık...Başkaları da okuyacak...Belki onlarda etkilenip video çekmeye çalışacak...Belki önüne geçeriz dimi.....

Bir şeyi anlamaman garip...
Senin sürdüğün gibi bütün motorcular sürüyor....Sürsün , zaten tadı da ordadır...Ama kendini ve başkasını tehlikeye atmamak kaydıyla....Karşı çıktığım neden videoyu seyredip bir arkadaşımız bu kızla övünüyorum gibisinden sözlerle yazı yazması...Gönül isterki başka etkinliklerle hep birlikte öğünelim...Öğünülmeyecek birşey olduğunu videoyu seyreden herkes bilir...

Neyse madem alınıyorsun eleştirmeyelim artık....Kendi adıma kapatıyorum konuyu....

Taziyelerde mesajını görürsem emin ol ki okumayacağım.....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
istanbul trafiği çekilmez olabilir arkadaşlar da yaptığınız pek doğru gelmedi,
sen yapabilecek misin yaklaşımınız hiç doğru gelmedi,

öyle aradan dereden geçer giderim motorcuyum ben derken sağdaki bir çukura ya da duran bi kamyona giydirebilirsiniz, tahmin edersiniz ki park halindeki kamyon pek etkilenmez bu kazadan, sonuçta en doğrusunu siz bilirsiniz,saygılar

Sanırım yeterince açık. Başka bir şey yazmıyorum bu başlığa. Umarım herhangi bir kaza başlığına "geçmiş olsun" yazmak zorunda kalmayız.

arkadaşım senin bu yazdığın cümle

alp_tunay' Alıntı:
Taziyelerde mesajını görürsem emin ol ki okumayacağım.....
ve senin yazdığın bu cümle açıkçası canın yanarsa oh olsun sana dermiş gibi olmuş. valla konuları nerelere çekmişsiniz helal olsun ne diyeyim.
ayrıca bu kadar hiddetlenip neden bu kadar çok uğraşma gereği duyuyorsunuz tess le onuda anlamadım açıkçası:bounce: :farao:

Son düzenleme:
@speedygirl şule; beni yanlış anlamışsın. Ben "umarım yazmak zorunda kalmayız" dedim. "Umarım başına bir iş gelmez" anlamında. Bence çarpıtan sizsiniz :p Hiç kimsenin canının yanmasını istemem. Zaten bütün bu uyarılarımı da bu sebeple yapıyorum (hani bazılarının "sosyal mesaj" diye dalga geçtikleri), tabi anlayana...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
tartışmaya şu şekilde nokta koyalım o zaman da eleştirilen arkadaşlar üzülmesin,

tebrikler , bayan olduğunuz için değil böyle aralardan pek güzel gittiğiniz için, ben hayatta gidemem mesela bütün o araçları çizerdim kamyonunda kesin yandan altına girmiştim, dediğiniz gibi bu kadar kuralcı ve bilinçli olmamalıyız, motosikletin hakkını vermeliyiz, biz taşıttan sayılmayız, kazasız sürüşler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar