sevgili arkadaşım prometheus
uzatma arkadaşım sen de,
ne gereği var ki kamberhan'la girdiğin bu dialog'un.
bu kadar hassas olmayın ya.
biz motorcuyuz.
istediğimiz ve iyi sağlıklı olduğumuz sürece dee kafamıza göre motosiklet kullanırız dimi?
sosyal mesajlar vermek misyonun olmuş olabilir de benim videom hakkın da verme be arkadaşım be.
bi o eksik kalsın yani.
yazmışsın fikrini yeter yani.
Video ya çok hassas bi şekilde cevap yazma isteğinin olduğunu farkettim sevgili arkadaşım alp tunay.
sen beğenmediysen izleme arkadaşım videoyu.
sevdiklerine kankalarına tavsiye etme benim bu artık bu topikle birlikte (ben istemesem de) meşhur olmuş videomu.
tasvip etmeyip,onaylamayıp,hoşlanmadığını dile getirmişsin zaten niye uzatıyosun.
varsa iyi dileklerin benim hakkımda onlar için şimdiden teşekkür ederim.başka da yazı yazma rica ederim gereksiz oluo.
izledin bitti dimi?
gerisi hikaye sen konuşsan da ben motosiklet kullanıorum konuşmasan da.
sevgili arkadaşım prometheus
uzatma arkadaşım sen de,
ne gereği var ki kamberhan'la girdiğin bu dialog'un.
bu kadar hassas olmayın ya.
biz motorcuyuz.
istediğimiz ve iyi sağlıklı olduğumuz sürece dee kafamıza göre motosiklet kullanırız dimi?
sosyal mesajlar vermek misyonun olmuş olabilir de benim videom hakkın da verme be arkadaşım be.
bi o eksik kalsın yani.
yazmışsın fikrini yeter yani.
herkese sevgiler saygılar..
rica ediyorum benden sonra yazmayın.saçma sapan uzatıyosunuz.çocuk değiliz hiçbirimiz kendi seçimlerimizi yapabiliriz.
kalın sağlıcakla..
bu kadar sahiplenmeyin.
beğenmeyen beğenmesin ayrıca.neden beğenmediniz diyen mi var.
ne popüler oldu video yahu.güldürüyosunuz beni
eeeee ne var ki bunda?:silent:
ne mi var?bi kere o tarfikte o motoru kullanan bir bayan herşeyden önce.altındaki makinede mondial değil yanlış anlama.cbr 125 r bilmem anlatabildim mi kardeşim?ve arkasında 80 kiloluk bi adam(ben)iyi izle videoyu ve geçtiği yerlerden bide geçmeyi sen dene istersen kardeşim ne dersin?bakalım geçebilecekmisin?
Sanırım yeterince açık. Başka bir şey yazmıyorum bu başlığa. Umarım herhangi bir kaza başlığına "geçmiş olsun" yazmak zorunda kalmayız.
ve senin yazdığın bu cümle açıkçası canın yanarsa oh olsun sana dermiş gibi olmuş. valla konuları nerelere çekmişsiniz helal olsun ne diyeyim.alp_tunay' Alıntı:Taziyelerde mesajını görürsem emin ol ki okumayacağım.....