Teşekkürü Borç Bilirim

Ben Yalova Üniversitesi'nde okuyan genç bir motosiklet tutkunuyum bugün (28 Ağustos 2010 C.tesi) Yalova'ya geçmek için saat 9.15 gibi Eskihisar feribot iskelesine gittim. Evden çıkmadan öncede cebimde paramı ayarlamıştım saydığımda 8 lira diye hatırlıyorum neyse gişeye geldim parayı çıkarttım verdim eksik vermişim 1 tl eksik vardı ceplerime baktım bulamadım sanırım düşürdüm banka kartından çekebiliyormusunuz dedim adam hayır dedi yanımda da başka nakit yoktu ne yapcağımı şaşırdım dönüşte versem dedim kabul etmedi o anda kurtarıcı melek edasında bir abi sanırsam touring tarzı motorla gişe sırasına geldi biraz çekinerekte olsa 1 tl niz varmı diye sordum ''Sen ilerle ben veririm'' diye yanıt aldım. Feribota girdikten sonra motoru parkettim abiye baktım feribotta bulamadım. Kısacası eğer bu forumda ise ve konuyu okuyorsa ona Teşekkürlerimi sunuyorum, motorcular arasında bu tip dayanışma ve yardımseverliklerin devam etmesini diliyorum.(Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama bunu yazmak istedim Saygılar...)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başına gelen durum için üzüldüm.
Ama böyle insanların varlıgını bilmek çok sevindirici.
Feribotta bulamadıgın içinde daha çok sevdim o adamı.. ( ne alakaysa. )

Bu hafta sonu OMM yalova civarında eğitimi vardı belkide o arkadaş OMM'den bir dostumuzdur.

Helal olsun ona.Bazen böyle insanlara tastlayınca insanlığın tam olarak ölmediğini can çekişiyor da olsa yaşam savaşı verdiğini görmek insanı sevindiriyor.

Yahuu nasıl bir toplumda yaşıyoruz hala çözemedim gitti''zaten çözmeyede uğraşmıyorum''

Şuraya bak normalde her insanın zorda kalmış birisine yardım etmesi aslında çok normal olması gerekirken ''İNSANLIK GÖREVİ ADINA'' bz ise bunu türüne az rastlanır bir biçimde görüyoruz,ne acı birşey...:pr:

Dostum Allahın sevilen kuluymuşsunki,bu devirde böyle birine denk gelmişsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar