Teşekkürlerrr......

abisi tamamdır. mersin tarım fuarında yanında olucak.haber vericem diğer arkadaşlarada.yardım edebileceğimiz birşey olursa haberleşelim.sitenizi ziyaret ettim işiniz baya güzel.Allah hayırlı işler versin...

benkaan' Alıntı:
abisi tamamdır. mersin tarım fuarında yanında olucak.haber vericem diğer arkadaşlarada.yardım edebileceğimiz birşey olursa haberleşelim.sitenizi ziyaret ettim işiniz baya güzel.Allah hayırlı işler versin...
teşekkürler ararım saol

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
kılıçbalığı' Alıntı:
Selam dostlar
Bu siteye üye olalı çok zaman olmadı ama bu sitede olamaktan gerçekten çok mutluyum ve gurur duyuyorum.
Hergeçen gün yeni dostlarım oluşuyor
inananın öyle keyif alıyorum ki artık burda olmak bagımlılık yaptı.Türkiyenin hertarfında dostlarım oldu.keşke hep daha yakın olabilsekte gezilere beraber gidip keyfini beraber çıkarabilsek.Bazan kendi kendime "birdaha girmicem bu son "diyorum.
nedenmi okadar çok sevdiğim arkadaşım olduki onalarla beraber olmamak,onları görememek,beraber keyif yapamamak çok üzüyor.:)
Ama ne mümkün bu siteye girmemek çıkabilsem girmicemde çıkamıyorum ki

Sevgili site kurucuları dostlarım
İyiki böyle bir ortam yaratmak için kolları sıvamışsınız.Bu siteye emegi geçen ve ayakta kalması için çaba gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
kendinize iyi bakın hep burda olun :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Yusuf abicim çok teşekkürler. Seni gibi iyi bir motorcuyu tanıdığım için büyük mutluluk duyuyorum. Fuar boyunca yardımların için tekrar teşekkürler.
Kendine iyi bak hep aramızda ol :bounce:
::thanks:
En kıza zamanda görüşmek üzere.
:rendeer:
::tutkuy::

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
kılıçbalığı' Alıntı:
Selam dostlar
Bu siteye üye olalı çok zaman olmadı ama bu sitede olamaktan gerçekten çok mutluyum ve gurur duyuyorum.
Hergeçen gün yeni dostlarım oluşuyor
inananın öyle keyif alıyorum ki artık burda olmak bagımlılık yaptı.Türkiyenin hertarfında dostlarım oldu.keşke hep daha yakın olabilsekte gezilere beraber gidip keyfini beraber çıkarabilsek.Bazan kendi kendime "birdaha girmicem bu son "diyorum.
nedenmi okadar çok sevdiğim arkadaşım olduki onalarla beraber olmamak,onları görememek,beraber keyif yapamamak çok üzüyor.:)
Ama ne mümkün bu siteye girmemek çıkabilsem girmicemde çıkamıyorum ki

Sevgili site kurucuları dostlarım
İyiki böyle bir ortam yaratmak için kolları sıvamışsınız.Bu siteye emegi geçen ve ayakta kalması için çaba gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
kendinize iyi bakın hep burda olun :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Pehlivan abim sağol senin inceliğin ..Henüz tanışamadık ama olsun gönüller bir nasıl olsa...Bu aile ortamına katkıda bulunan tüm üyelere bu vesile ile teşekkür etme fırsatımız oldu ...Vakit ayırıp bizlerele bu sanal ortamda birlikte olan deneyimlerini, acılarını, mutluluklarını paylaşan herkese kucak dolusu sevgiler :rendeer:

adminler dayanışma içinde walla yusuf abimi kıskandım :cherry: :cherry:

Bizler birbirimizi görmeden,gönül gözlerimizle birbirimizi sevdik..hep aynı yorgunlukları bölüştük sanki hep aynı frekansda toplandık..bu öyle güzel bir auraydı ki yazdığımız her mesajda,her kelimede dostluğun sıcaklığı vardı...birbirimizden vazgeçemememizin sebebi bu olsa gerek..canım arkadaşlarım,gönül dostlarım..başta KILIÇBALIĞI ki o yüreği dağlar kadar sevgi dolu...onun vesilesiylede diğer MT dostlarıma sevgi ve saygılarımı,özlemlerimi yolluyorum..iyi ki varsınız..dostluğumuza tutkuluyum..:rendeer: :cat: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar