Teşekkürlerrr......

Selam dostlar
Bu siteye üye olalı çok zaman olmadı ama bu sitede olamaktan gerçekten çok mutluyum ve gurur duyuyorum.
Hergeçen gün yeni dostlarım oluşuyor
inananın öyle keyif alıyorum ki artık burda olmak bagımlılık yaptı.Türkiyenin hertarfında dostlarım oldu.keşke hep daha yakın olabilsekte gezilere beraber gidip keyfini beraber çıkarabilsek.Bazan kendi kendime "birdaha girmicem bu son "diyorum.
nedenmi okadar çok sevdiğim arkadaşım olduki onalarla beraber olmamak,onları görememek,beraber keyif yapamamak çok üzüyor.:)
Ama ne mümkün bu siteye girmemek çıkabilsem girmicemde çıkamıyorum ki

Sevgili site kurucuları dostlarım
İyiki böyle bir ortam yaratmak için kolları sıvamışsınız.Bu siteye emegi geçen ve ayakta kalması için çaba gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
kendinize iyi bakın hep burda olun :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

içtenlikle katılıyorum iyi ki bu site var ve iyiki üye olmuşum herkese teşekkürler bağımlı yaşıyorum resmen ne güzel dostlarımız oldu üstelik sanal değil gerçek Türkiye nin her yerinden harika dostlar edindik kılıçbalığı seni çok seviyorum topick için ve avatar resmim içinde teşekkürler

jasmine' Alıntı:
içtenlikle katılıyorum iyi ki bu site var ve iyiki üye olmuşum herkese teşekkürler bağımlı yaşıyorum resmen ne güzel dostlarımız oldu üstelik sanal değil gerçek Türkiye nin her yerinden harika dostlar edindik kılıçbalığı seni çok seviyorum topick için ve avatar resmim içinde teşekkürler
Şımarıcammmmmmm bende seni çok seviyorum :rendeer: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgiler, paylaşıldıkça çoğalır,,,
vee bende ne iyi yapmışımda üye olmuşum,, hafif moralim bozuk olsun, bu site ilaç gibi geliyo ve tabi bazı dostlar ...
sen hep burda kal olurmu kılıçbalığı? :rendeer: :wiinkk:

biz burdayız gitmeyiz
sitemizi bekleriz
karşı çıkan olursa an...

:queen: :queen: :queen:

kılıçbalığı abi bizde seni çok seviyoruz...güzel insan güzel karakter...

hani 1400 yıl önce yaşasan peygamber diye sevicez sayıcaz...:cat: :rendeer:

sen Makine kardeşim motor kardeşim Adananın gülü sitenin bülbülüsünüz...

seninle iyiki tanıştık yusuf abi. hoş çok fazla sohpet edemesekte, sıcak ve samimi tavırların ama en önemlisi,farklı bi karizman var buda beni çok etkiledi. siyah incinin sahibi radikal motorcu yusuf abi bu çiçekler sana
cicek150hv.jpg

bi de patronun yasak koyması var,,:pale: giremediğim için canım çok sıkılıo
bu site alışkanlık yapıo insan da,,ama memnunum ::tutkuy:: ::tutkuy::

tabi bide vesile olduğu ii şeylerde var,,arkadaşlık dışında ::kalbim:: ::kalbim::

dishy' Alıntı:
bi de patronun yasak koyması var,,:pale: giremediğim için canım çok sıkılıo
bu site alışkanlık yapıo insan da,,ama memnunum ::tutkuy:: ::tutkuy::

tabi bide vesile olduğu ii şeylerde var,,arkadaşlık dışında ::kalbim:: ::kalbim::
Canım kardeşim sen hep mutlu ol sevdiklerinle :rendeer:

sevgiler paylaşıldıkça, diller konuşulunca, kalpler içten ve derinden olunca zevklidir ve çoğalırlar, dostluğu yıkmak çok kolaydır, ama temelini atmak ve büyütmek inanın çok zor, özellikle bu hiyakar dünyada, dostluklarımızın hep böyle şelale gibi akması, çağlayan gibi kabarması dileklerimle.
tüm mt. ye izmir den ve mt.izmir adına sonsuz sevgilerimle, sağlık ve mutluluk hep yanınızda olsun dostlar.

kılıçbalığı ayrıca böyle bir topikle sevgimizi dile getirmemize yardımcı olduğun için varol.

kuvva' Alıntı:
sevgiler paylaşıldıkça, diller konuşulunca, kalpler içten ve derinden olunca zevklidir ve çoğalırlar, dostluğu yıkmak çok kolaydır, ama temelini atmak ve büyütmek inanın çok zor, özellikle bu hiyakar dünyada, dostluklarımızın hep böyle şelale gibi akması, çağlayan gibi kabarması dileklerimle.
tüm mt. ye izmir den ve mt.izmir adına sonsuz sevgilerimle, sağlık ve mutluluk hep yanınızda olsun dostlar.

kılıçbalığı ayrıca böyle bir topikle sevgimizi dile getirmemize yardımcı olduğun için varol.
Segili dostum abim:) sevgiler aynen karşılıklı inanın oraya gelebilmeyi çok istiyorum.beni çekiştirmelerinize bir son verebilmek için :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: inşallah 21-26 marmariste olucaz orda hasret gieririz
tüm izmir e sevgilerrr:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Tüm annelerin ellerinden öpüyorum benden küçük veya büyük hiç farketmez
:rendeer: :rendeer: "ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN"

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13743
Kankim halasını kaybetmiş başın saolsun dostum

Son düzenleme:
Bu site harika,arkadasLıkLar Süper,GeziLer muhteşem,Ne MutLu MotosikLet.net girene :mrgreen:

183sh.jpg

şu resimde ki karizma varyaaaa :rendeer:

boğsak gezisinden dönerken bi yol ayrımında durduk.aramızda konuşuyoruz. narlıkuyuya inelim ve tatlı yiyelim falan diye. o sırada ardı ardına hızlı motorlar geçti yanımızdan.adanalı abilerimizdi.yanımızdan geçerken yusuf abi eliye gelin gelin diyordu...:mrgreen: abi biz nasıl yetişelim bile diyemedik. herkez birbirine şaşkın şaşkın baka kaldı :mrgreen:
iyiki tanıştık seninle...

benkaan' Alıntı:
183sh.jpg

şu resimde ki karizma varyaaaa :rendeer:

boğsak gezisinden dönerken bi yol ayrımında durduk.aramızda konuşuyoruz. narlıkuyuya inelim ve tatlı yiyelim falan diye. o sırada ardı ardına hızlı motorlar geçti yanımızdan.adanalı abilerimizdi.yanımızdan geçerken yusuf abi eliye gelin gelin diyordu...:mrgreen: abi biz nasıl yetişelim bile diyemedik. herkez birbirine şaşkın şaşkın baka kaldı :mrgreen:
iyiki tanıştık seninle...
Dostum ,dostlarım tüm mersin mt ciler
sizleride tanımak çok büyük keyifti ama ne yazıkki tam bizim dönüş zamanına denk geldi boğsak a gelişiniz.inşallah bu hafta sonu geliriz oarayada doyasıya sohbet ederiz.haa hız konusunda da biliyosunuz bizim uzun bir yolumuz vardı ve gurup olarak devam etmek yaklaşık aynı hızda gitmek gerekiyordu :)
kendinize iyi bakın.
Bu hafta sonu yani bu akşam için istanbul mt cilerle buluşup birer bira içmek için ist gidicektim ama olmadı salı günü mersinde açılacak olan tarım fuaraında bir firmanın stantını kurucam o yüzden ist gidemedim.ama sanırım sizin oaraya gelebiliriz bunu ayarlaya çalışıcam:rendeer:

yaa üstat sizi tanımıyorum ama sizin hakkınızdada o kadar iyi şeyler yazılmışki ...
tanımadığım halde iyki varsınız iylıiğiniz ayna gibi yansımış nete..:rendeer:

vedat kaya' Alıntı:
yaa üstat sizi tanımıyorum ama sizin hakkınızdada o kadar iyi şeyler yazılmışki ...
tanımadığım halde iyki varsınız iylıiğiniz ayna gibi yansımış nete..:rendeer:
:)teşekkürler dostum
Hyatta iyi olmak ,iyi şeyler sergilemekten öte nevarki zaten dimi.inşallah birgün tanışırız size beer's de iyi eglenceler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar