Teşekkürler.. :)

atL7WX.jpg

200ün üzerinde manşet haber yapmışım , tabiki en büyük pay yönetimin bunları editleyip anasayfaya taşıyor..Ama kendimce mutlu oluyorum güzel bir hobi işe yarama hissi güzel bir duygu , Bazen ana sayfaya girip kaç tane haberim var sayıyorum :) Teşekkürler hepinize..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
az önce Nasa dan tebrik mesajı geldi seni cern hadron çarpıştırıcısı projesine dahil edeceklermiş tebrikler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ardinol bende engelli ne yazdığını göremiyorum bana giydirmiyordur umarım :D

Motosiklet.net Tv'nin açılmasını bekliyorum :) ... yutup üzerinden... herkes tv kanalı sahibi oldu artık... ferdi yorumcuların günlük yorum kanallarından Sözcü TV'ye kadar ...

La insan iki teşekkür eder iki aslansın kaplansın der gaz verir :D Teşekkür eder .. Şu kel kafalı trole uymuşsunuz vurmuşssunuz la bana hep :D Konuyu açalı 11 gün olmuş bunun üzerinden 3 tane daha haber manşet yapmışım :D Çok teşekkürler benim için güzel bir hobi :)

Ekleme : Bayramınız mübarek olsun..Sevgiyle kalın..Kimseyi kırmayın.

Fahri Moderatör :mrgreen: sayende haberimiz oluyor çoğu şeyden.tesekkurler

sizin kmsi oynanmış motor ne oldu

Haha motorun sahibi arkadaş ta aynısını bana soruyor niye aramadılar diye.Savcılıktan haber bekliyor arkadaş..Bir ara satmaya kalkıştı sonra vazgeçti şu an su eksilttiği için pek kullanmıyor aşırı .

Fahri Moderatör :mrgreen: sayende haberimiz oluyor çoğu şeyden.tesekkurler

Şöyle yazın ya gazlayın beni :D Teşekkür ederim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar