- Konu Yazar
ben ısrarla motora 125 ten başlamak şart değildir .. f650 gs bal gibi başlangıç motorudur dedim .. dedim demesinede eğitim almak şartı ile dedim .. birebir senle sürüş yapabilecek teknik ve taktik bilgi verecek abilerine şiddetle ihtiyacın olacak .. tekerin düz bassın
Biliyorum arkadaşım siteyi uzun süredir takip ediyorum.Bahsettiğin konuyu da çok iyi hatırlıyorum.İlk başta allah var korktum makina çok büyük geldi gözüme.Ama yanında öğretecek birileri varsa ve biraz kendine güvenin varsa oluyor.Hata yapmadım mı yaptım tabiki.Şu ana kadar yaptığım en büyük hata bisikletten kalma alışkanlık la ön freni sıkmak oldu.Hızım fazla değildi 50 civarıydı ve sanırım abs sayesinde yırttım.Aynı hatayı 125 lik ve abs si olmayan bir motosikletle yapsam sanırım ilk düşüşümü yaşardım.Eğitim almak ben de istiyorum ama antalya da böyle bir imkan yok.Bmw servisine bakım için gittiğimde zaten kayıt yaptılar ve burada eğitim yapılırsa önceden haber vereceklerini söylediler.Evimle işimin arası 2 km. kadar ama full korumayla biniyorum motora.Bu siteden bir çok şeyi öğrendim.Takıldığım noktalarda biraz başınızı ağrıtabilirim.Bütün arkadaşlara tekrardan selamlar...
Son düzenleme: