Teşekkürler ve merhaba

Öncelikle moto bilgiler kısmında emeği bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Hemen konuya gireyim f650gs ile motosiklete başladım.1,5 yıl boyunca gerek sizin siteniz gerek başka sitelerde yazılanları takip ederek ve tanıdığım motosiklet kullanan arkadaşların kafasını yiyerek bu motosikleti başlangıç motoru olarak seçtim.Konuya 125 lik ya da 250 lik bi makinayla başlaman gerekirdi diye mesaj atacak arkadaşlardan ricam hiçbirşey yazmamaları.Henüz çok yeniyim ama moto bilgiler kısmında yazılanlar gerçekten iyi ve bana çok faydası dokundu.Tekrardan herkeze selamlar.Aranıza katılmak güzel...

Hoşgeldiniz.
F650gs çok güzel bir motor bende çok beğeniyorum, hatta almak istediğim bir motor. güle güle kullanın..
iyi forumlar :)

aramıza hoşgeLdın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 PM ----------

bide ismini cismini yazsaydın daha ıyı olurdu :D

İsim okyar arkadaşım.Cisim kısmını biraz daha açıklarsan onları da yazabilirim. ;)

=) memnun oLdum okyar... cisim kısmı ise semt falan hangi mt il grubuna dahilsin bakaLım =)

Arkadaşım Antalya'da yaşıyorum.Burada şehrin bir ucundan bir ucuna gitmen 30 dk.nı bile almıyacağı için semtin bir önemi olduğunu sanmıyorum.:) Perge bulvarı denen bi yerde oturuyorum.Kusura bakma 4,5 yıldır buradayım ama belli başlı yerler harici antalyada ki semt isimlerini hala bilmiyorum.Antalya lı arkadaşlar daha iyi bilir ama benim için hala dönerciler çarşısından başlayıp ta cender otele kadar olan yer ışıklardır. :) aemk a üye oldum ama henüz herhangi bir etkinliklerine katılamadım.Dediğim gibi henüz çok yeniyim.

Mersin İl Temsilcisi
hoşgelmişsiniz... yapabildiğiniz müddetçe sorun yoktur. başarabilirsinzi ama sabrı elden bırakmamak gerekir :)

hoşgelmişsiniz... yapabildiğiniz müddetçe sorun yoktur. başarabilirsinzi ama sabrı elden bırakmamak gerekir :)

Hoşgördük arkadaşım.Sabırlı olduğumu düşünüyorum çünkü motoru aldıktan sonra 5 gün binmedim.Kıyafetleri tamamlamam ve motor koruma demiriyle 10.000 bakımını halletmem gerekiyordu.Uzun süredir sitenizi takip ediyorum ve çok güzel yazılarınız var.Sizinle tanışmak güzel.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hosgeldiniz.
F650GS ile basladiginizi yazmissiniz ama ne zaman basladiginizi yazmamissiniz.
Ne zamandir motosiklet kullaniyorsunuz?

Hosgeldiniz.
F650GS ile basladiginizi yazmissiniz ama ne zaman basladiginizi yazmamissiniz.
Ne zamandir motosiklet kullaniyorsunuz?

3 haftadır motosiklet kullanıyorum.Daha önce vitesli motosiklet tecrübem yoktu.Tabi ehliyet sınavına girmeden önce yaklaşık olarak 10 dk.lık ybr si olan arkadaşın gösterdikleri dışında diyelim.17 yıldır B ehliyetim var.Bunun 10 yılı aktif kullanım geri kalan kısımlar babamızdan arabayı kaçırdıkça kullanıyorduk yani ortaokul çağlarımdan beri diyelim.9 yıl kadar bisiklet üzerindeydim çünkü köyde yaşadığımız için okula gidip gelmem gerekiyordu.Evim ile işyerimin arası çok yakın ve daha yeni yeni motosikletle gidip gelmeye başladım.Bu gittiğim güzergahtaki trafik fazla yoğun değil onu da belirteyim.Antalya da motosiklet eğitimi alabileceğim istanbulda ki gibi honda ya da bmw nin verdiği eğitimler olmadığı için alamadım. Ama işyerinde motosikleti olan bir arkadaş şu aralar sürekli bana yardımcı oluyor.Yani iş çıkışlarında ve haftasonları bayağı bi uğraştı benimle.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldın:)

Süper Moderatör (BBRR)
ben ısrarla motora 125 ten başlamak şart değildir .. f650 gs bal gibi başlangıç motorudur dedim .. dedim demesinede eğitim almak şartı ile dedim .. birebir senle sürüş yapabilecek teknik ve taktik bilgi verecek abilerine şiddetle ihtiyacın olacak .. tekerin düz bassın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar