Teşekkürler Lbc

hayırlı olsun abi çok geziyorsun koruma şart aslında firmalar seninle iletişime geçerek yeni ürettikleri modeller için seni test pilotu seçseler hem sen ücretsiz gezi imkanı bulsan hemde firma ürettiği modelin yüksek kilometrelerde çıkaracağı sorunları göz önünde bulundurarak revizyona gitse... bu ithalatcılar içinde geçerli olabilir mesela çinden yeni bir model getirecekleri zaman ilk önce 1 tane örneği sana verseler binsen km yi artırsan test etsen sorunsuzsa gerisini öyle getirseler mesela hem onlar zarar etmemiş olur hemde sen gezerek mutlu olursun....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yakışıklı olmuşsun abi arkadaşların dediği ğibi bizde birşey lazım oldumu bize ve bizden olanlara yardım olanlara gitsin paramız

vay ümmet abim yakışır sana...LBC_bülent güzel bir insandır,kardeşime bende teşekkür ediyorum...:wiinkk:

LBC'ye ümmet abiye verdiği destekten dolayı teşekkür ederim.Abi sanada kazasız sürüşler...

hayırlı olsun abi çok geziyorsun koruma şart aslında firmalar seninle iletişime geçerek yeni ürettikleri modeller için seni test pilotu seçseler hem sen ücretsiz gezi imkanı bulsan hemde firma ürettiği modelin yüksek kilometrelerde çıkaracağı sorunları göz önünde bulundurarak revizyona gitse... bu ithalatcılar içinde geçerli olabilir mesela çinden yeni bir model getirecekleri zaman ilk önce 1 tane örneği sana verseler binsen km yi artırsan test etsen sorunsuzsa gerisini öyle getirseler mesela hem onlar zarar etmemiş olur hemde sen gezerek mutlu olursun....

Güzel fikir, zaten tercih yaparken kullanılan motorlara bakmak gerekir, motoru alıp vitrine koymucaz sonuçta :cat:

türkiye şartlarında kullanılıp, işte bu motorun tekeriylee türkiyenin her yol şartlarından geçtiği belirtilmesi, alıcıların içlerini rahatlatır..

Ümmet abicim hayırlı ugurlu olsun,kazasız belasız günlerde eskit.Adanaya bekliyoruz abicim,yolun açık olsun...

sende bıgun ona ıyılık yaparsın ummet abı ... gercekten ıyılıksever ınsanlarmıs...!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar bazı arkadaşlar korumaların fiatlarını soruyorlar LBC yetkililerine ilettim bunu net e fiat koymuyorum diyorlar yanlış anlaşılma olur diye.ben size iletişim adres ve nmr yazıyorum kendiniz görüşebilirsiniz.
LEVNT VE BÜLENT ERDEN
02163284692
adres:yavuztürk mah.
hoşgörü sk
no:9
ümraniye

HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar