Teşekkürler Lbc

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kışın kendini göstermsiyle havalar serinledi.LBC firmsına yaptığım ziyarette,beni bülent bey karşıladı motorumun yağmurlarda ıslanmaması için yağmurluk ,ve bana kalın kışlık koruma konusunda katkıları için varolsunlar,göstermiş oldukları yakınlıktan dolayı kendilerine teşekkür ederim.hayırlı işler kolay gelsin.LBC

ümmet abi keşke korumaların ,montların fiyatları hakkaında biraz bilgi verseydin uygun ise kargo ile gönderi yöntemi ile bizlerde alabilirdik şu anda kışlık mont arayışı içindeyim iyi olurdu

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Slm

ümmet abi keşke korumaların ,montların fiyatları hakkaında biraz bilgi verseydin uygun ise kargo ile gönderi yöntemi ile bizlerde alabilirdik şu anda kışlık mont arayışı içindeyim iyi olurdu

tamam ben sorayım akşama eklerim buraya.

Gaziantep İl Temsilcisi
yakişir ümmet abiye Lbc yede teşekürler

yolun acık olsun abi

Güle güle kullan abim.Yolun açık olsun.Fiyatlarada akşam bakarız LBC'nin,kendilerine adına teşekkür ediyoruz.

lbc firmasından pantolon almıştım fuardan fiyatları fuardada kendi dükkanlarındada aynı idi.pantolonu 90 ytl ye almıştım ama biraz sadeydi daha sonraki görüşmelerimizde 120 ytl ye daha modern dizayn edilmiş olanları satışa sundular.montların fiyatlarıda o civarda idi. şunu söyleyeyim piyasada daha uygun fiyatla alamazsınız.

hayırlı olsun hümmet abicim.güle güle kullan.lbc yide tebrik ediyorum

Hayırlı olsun Ümmet Ağabey, LBC yede gösterdiği jest dolayısı ile teşekkür ederiz. Bir tane Ümmet Perkitan var:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar