Teşekkürler HFC!

Arkadaşlar bugün işten eve geldiğimde beni bekleyen bir kargo vardı ve işte kargomuz;
Buradan HONDA FAN CLUB Sitesine teşekkür ederimm :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiyar herifler 2015 yili icinde honda turkiyeden honda bayilerinden 2 tane 0 km motosiklet ve bir dolu aksesuar aldim 75 bin tl nakit para odedim,bana buff ile anahtarlik yollamislar. Alsinlar bur taraflarina monte etsinler, direk kutuyu yapistirip icine birde mektup koyarak geri yolladim, kargo parasinida ben odedim. Onlarin 3 kurusluk anahtarliklarina ihtiyacim yok, ben yaptirayim anahtarlik onlara terbiyesizler odedigim 75 bin tl nakit paraya ne yollamislar

Hiyar herifler 2015 yili icinde honda turkiyeden honda bayilerinden 2 tane 0 km motosiklet ve bir dolu aksesuar aldim 75 bin tl nakit para odedim,bana buff ile anahtarlik yollamislar. Alsinlar bur taraflarina monte etsinler, direk kutuyu yapistirip icine birde mektup koyarak geri yolladim, kargo parasinida ben odedim. Onlarin 3 kurusluk anahtarliklarina ihtiyacim yok, ben yaptirayim anahtarlik onlara terbiyesizler odedigim 75 bin tl nakit paraya ne yollamislar

75.000TL verip motor yerine anahtarlık almış gibisin

75.000TL verip motor yerine anahtarlık almış gibisin

Noktayi koydu. Baslik hondaya hakaret basligi degil tesekkur basligi. Benim hondanin bayisinden 1 kere girmisligim var alisverisim yok yamahaciyim ama gondermisler tesekkur ettim. Yani sen 75.000 tl verdigin icin "buda bizden size hediye" deyip cbr250 vericekleri yoktu.

Yani doğrusu o zaten ne yapsınlar? 75 verdin diye 5 daha mı versinler? Bedava grenaj mı göndersinler? Onların nezaketen (hiçbir zorunluluk taşımadan) gönderdiği bir şeyi geri göndermekte pek doğru bir davranış değil

üyelik kartımı 5 ayda falan göndermişlerdi. bunlar da seneye gelir sanırım bana. :)

Üyelik kartını ilk çıktığı zaman doldurmuştum, 1 haftada falan gelmişti. Sizin bilgilerde bir yanlışlık falan olmasın?

Bu arada bana da geldi hediye :) Anahtarlık ve bandana. Gönlümü aldı, fuarda uğrarım standına :)

banada göndermişler sağolsunlar üstüne Artvin festivaline davet yollamışlar bir buff a :salut:

Bende üyeyim bu bana ikinci kargoları oluyor
İlkinde HFC stickeri yollamışlardı

Shamy yalnış düşünüyorsun
Ben mororumu karşılık düşünmeden satın aldım.bu hediyeleride nezaket icabı değerlendiriyorum
Ben şahsen o kadar harcama yapacak güçteysem bunları kafama takmam bile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar