Teşekkürler BMW-X5 kullanıcısı

Arkadaşlar geçen cuma günü motorumla e-5 göztepe acıbadem arasında 90 km.ile seyir halindeyken motorum birden anlamadım bi nedenden stop etti.O anda ilk olarak emniyet şeridine geçmek için sinyal verdim.Ama bir minibüs büyük bir hızla geliyordu ve giremedim aynadan arkamda bir jeep gördüm ve tam dibimdeydi vurucak sandım.Çünki hızım azalmıştı ama o beni kamufle edercesine beni önünde tutup kendini tehlikeye atmasına ragmen beni emniyet şeridine taşıdı.Böyle araç kulanıcılarıda varmış arkadaşlar.TEŞEKKÜRLER X5 YOLUN AÇIK OLSUN.:rendeer: :rendeer:

İnsanlarımız biraz öküzce araba kullansalarda emin ol böyle durumlarda hepsi yardımcı oluyorlar. Motorlarda dörtlü lamba olmaması malesef böyle durumlarda kötü oluyor değilmi?

örneğin benim commuterde yok.bir çok arkadaışımın kullandığı mondial,jinlun vs motorlarda yok.

unutmuşlar koymayı demek neyse zor bişi degil bi tane dörtlü dügmesi al bi de flaşör tamam dırr

Dediğin dogru biraz egitimli olsa arac kullanıcıları bunlar başımıza gelmiyecek arkadaş saolsun bena çok yardımcı oldu

unutmuşlar koymayı demek neyse zor bişi degil bi tane dörtlü dügmesi al bi de flaşör tamam dırr

değil dörtlü onlu olsada bazen fayda etmez durumlara düştüğümüz oluyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar