Terrorizer & CBF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun yeni motosikletin..kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

Seninki yine iyiymiş ben 10 dk da 10 kere stop ettiriyorum... Hele yokuşta var ya uf uf =)

Daha ilk dakikadan artcı ile gezmeye başladım... Sonum hayrolsun

ilk dakka artcısı motorun rodajını etkiler...birak pistonlar sadece çeksin şu an...kendini tanısın makina...neyi çekeceğini bilsin...seni tanısın...

artcı taşıma...yeni makina aldıysan biraz bencil olmayı öğrenmelisin...aslında tüm motorcular biraz bencildir...bencil olmadan motorcu sıfatını taşıyamazsın...kimseye verme(turlama için bile)..

malının bir değeri olmalı gözünde...kankaları görüp cıvıma...

dünya malı dünyada kalır kim dediyse inanma ona...:p

ilk dakka artcısı motorun rodajını etkiler...birak pistonlar sadece çeksin şu an...kendini tanısın makina...neyi çekeceğini bilsin...seni tanısın...

artcı taşıma...yeni makina aldıysan biraz bencil olmayı öğrenmelisin...aslında tüm motorcular biraz bencildir...bencil olmadan motorcu sıfatını taşıyamazsın...kimseye verme(turlama için bile)..

malının bir değeri olmalı gözünde...kankaları görüp cıvıma...

dünya malı dünyada kalır kim dediyse inanma ona...:p

Abi motoru eve arkadaşın biri getirdi , benzin almaya öbürü götürdü.... Ama hiçbirisi kendi malından farklı düşünmez benim malımı pek büyük bir sorun değil yani. Artcı ile benim toplam kilom söylemesi ayip senin tek kilon kadar olmuyo =P Zaten motoru zorlayacak bir ortamım bile olmuyo :p

Çarşamba ehliyet elime geçsin de o zaman çıkacam yollara... Şimdilik bizim mahallenin içinden çıkmıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun :rendeer:

Abi motoru eve arkadaşın biri getirdi , benzin almaya öbürü götürdü.... Ama hiçbirisi kendi malından farklı düşünmez benim malımı pek büyük bir sorun değil yani. Artcı ile benim toplam kilom söylemesi ayip senin tek kilon kadar olmuyo =P Zaten motoru zorlayacak bir ortamım bile olmuyo :p

Çarşamba ehliyet elime geçsin de o zaman çıkacam yollara... Şimdilik bizim mahallenin içinden çıkmıyorum

ok...no problema Senyor Cedrıc...:p

yeni motorun hayırlı olsun arkadaşım...kazasız belasız uzun km'ler kullanman dileğiyle...:cat:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı uğurlu olsun
kazasız belasız kullanırsın inşallah...

ps.. cihanın ünvanını elinden alman biraz zor, o bi tek burada ünlü değil ki kardeş :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam artık kilitleyin, silin konuyu yeteri kadar tebrik aldı :)

Hayırlı olsun.Merak etme bende ilk sürdüğümde istemeden önünü kaldırdım motorun:queen:Ama alışınca çok zevkli oluyo.Hele ilk denemelerde Allah'ım nasıl heyecanlanıyordum.Şimdi bile içimde bi kıpırdama oluyor motorun yanına giderken.Ama artık telaştan değil sabırsızlıktan:flower:

Headbanger kıskanmayalım lütfen =)

Çok sagolun arkadaşlar. Bugun daha iyiyim yokuşlar hariç sorun kalmadı =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hortlatmayın şu adamın topicini kendini bişey sancak :)
zaten er-6 almış çoktan eskiciye satmıştır bunu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar