Terörü Protestoya Davet...

Son aylarda güzel ülkeme vatan hainleri tarafından yapılan saldırılar artmaya başladı. Her gün patlama, saldırı, ölen yaralanan insanlar, acılar ve gözyaşları içinde anne, baba, kardeş ve arkadaşlar. Canlar gitmeye devam ettikçe acımız büyümeye devam ediyor.
Hain terör saldırıları başladığında henüz çocuktum. Ben işe başladığımda henüz doğmamış olanlar terör yüzünden ölmeye başladılar.
Nasıl olur, ne zaman olur, ne şartlarda olur bilmem. Diğer motosiklet grupları, organizasyonları, siteleri her ne varsa irtibata geçip vatanımın her yerinde terörü protesto etmek için organizasyon yapmak üzere site yöneticilerini davet ediyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muğla ve çevresindeki etkinliklere katılırım

Bu ülke terör yandaşlarının eylemlerinde polislerin seyretmesini,ücretsiz eğitim isteyen ögrencilerin tıkıldıkları yerden savcı :serbest bırakılmalarını istediği halde hala içeride olanları,MT üyelerinin katıldıgı şehitlik ziyaretinde polislerin:marşınızı okuyun hemen dağılın diyen geri zekalı emperyalist yandaşı hatta bu ülke vatandaşı olduğundan şüphe duydugum ki bence kesinlikle gavurdur sivil zımbırtısı ne işe yaradıgı belli olan görevi yalnızca masum vatandaşı güdebilmek olan,masum olmayanla asla başa çıkamayan bir sistemi gördü.Ve görecek.Tavsiyem buşuna milli duygularınızı zedelemeyin.Göreceğiniz muamele kesinlikle haketmediginiz bir tavırda olacak.Koyun gibi gütmek isteyecekler.Hevesiniz gursagınızda kalacak.Ne yaparsanız yapın terör yandaşları muhatapları siz sade vatandaşlar arada garnetür olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar