Terminatörden motosiklet kazası

Arnold gereksiz bir şahsiyet. Ermenilere destek vermesi, Irak savaşını desteklemesi kendi sonun getirmesine sebep oldu. Hiç kimsenin kaza geçirmesini istmeme. Bir Türk Müslüman olarak her zaman iyi dileklerimizle, sözlerimizle ve yaptıklarımızla örnek olmalıyız. Allah'ın dan bulsun diyorum.

osetya, lütfen bir dahaki sefere dikkat et konuyla ilgili yere mesaj at.

görüşmek üzere.

evet ben arkadaşlara katılıyorum adam türk ve müslüman düşmanı daha beter olsun da motora acıdım birdahakine inşallah arabayla kaza yapar motorun ne suçu var

Amann ona bişi olmaz bence motor haberleri Rossi yi anlatan tarzda olmalı.Bize ne canım Arnolddan falan.Gerçi daha güzel bür harley daha çok yakışırmış

2move' Alıntı:
:farao: ıyı olmus beter olsun.!!!!!!!!! ermenı soykırımını kabul eden bir türk düşmanınnı burada görmek hiç hoşuma gitmadi o yüzden haykırışlarım:farao:
sonuna kadar katılıyorum.BRAVO ::alkiis::

2move' Alıntı:
:farao: ıyı olmus beter olsun.!!!!!!!!! ermenı soykırımını kabul eden bir türk düşmanınnı burada görmek hiç hoşuma gitmadi o yüzden haykırışlarım:farao:
:pr: gebersin :cyclopsan

brus vilsi cok severdım sırf şu ıraktakı savaşa destek oldu diye gıcık oldum adama:silent: :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TÜH ÇOOOOOOK ÜZÜLDÜM. NİYE GEBERMEMİŞ Kİ!!!!!!:salut:

Şerefsiz Türk Düşmanı Arnold 'a en yakın zamanda ıslah edilesiye böyle durumlar dilerim . Bu adam bir ırkçı ve müslüman düşmanıdır . Çok güzel olmuş ite .

Oğlu için Allah bütün çocukları korusun . Firavundan iyiler türesin .

::yanliss: bu herif saf kan bir alman gitmiş amerikada artis ardından vali olmuş ama tabiiki biz ona dünya şampiyonu artis vali olamassın demedık demeyız ama adam olmak farklı... Kendi soyununun soysuzluklarını görmeden yüce TÜRK milletine atılmaya çalışılan iftiranın bir parçası olmasını kınıyor ayrıca bütün üzüntüm motorun hasar görmesidir...

ıyı olmus beter olsun.!!!!!!!!! ermenı soykırımını kabul eden bir türk düşmanınnı burada görmek hiç hoşuma gitmadi o yüzden haykırışlarım...+1000

motora acırım bide cocuguna ...

Arnıld Shurdaburdagezer ağabeyimize; kask taktığı ve tüm motosikletlilere örnek teşkil ettiği için teşekkürü bir borç bilirim... :p

Eskiden sanatci dedin mi baris yanlisi falan insanlar akla gelirdi. John lennon, bob dylan, bob geldof falan baris yanlisi insanlardi.

Bu denyo arnold tam muhafazakar amerikalıymıs. Zerre tarih bilgisi olmadan sırf ermeni secmenlere yaranmak icin Ermeni soykırımını tanıyor...
Savas şahinliği yapıyor.
Motorla ne ilgisi var diyeceksiniz, yok bir ilgisi, aklima geldi adamin cirkinlikleri , tepem attı:)

Neden fullface kask takılmalıya güzel bi örnek olmuş. Nazi kaskları ve çopır kaskları yüzü korumuyor (gerçi güzel duruyor ama), önce can sonra canan. Bu arada nedense bende hiç üzülmedim. neden üzülmedim detay vermiycem.

geçen gün gazetede haber vardı. terminatör ehliyet almış :wiinkk:

biraz hortlatma olacak ama...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar