Terminator: Kurtuluş

valla o zaman termınator fılmının serısı bozulur bence...dızılerdekı en ufak degısen oyuncu bıle yadırganıyor alısmak zor oluyor...bole fılmde termınator degısırse nasıl bı durum olur bılemıyorum ama kendı acımdan ıyı degıl...

dün bende izledim fragmanı ama ne motor gördüm ne arnoldu?.. neyse canım film çıksında izleriz :)

Ben size bir yorum yapiyimmi bu motorlar yeri gelince kosmaya basliyolar ayaga kalkip....goruceksiniz.....ben eminim :D Citroenden esinlenecekler yani yada transformers lol

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
terminator2.jpg

terminator2.jpg

bu haliyle daha güzeldi:)

ya arnavut şıvartzeneger abi olmadan terminatör mü olur ya, benim gözümde beş para etmez.. bi astalavista yavrum çekmeden terminatörmü olurmuş:p

Gece geç oldu tabi fakat aklıma takıldı,yazmazsam çatlarım:cherry:;Bunun pek oturacak selesi falan görünmüyor.Kendi kendine haraket etmesi muhtemel.Dönemimiz terminatörüde araba çalıp takip yapacak değil ya,O'da uçuyodur zaten.Tahminimce Terminatör bunu av köpeği niyetine kullanıp milletin üzerine salacak.Vatandaşta etrafta taş arayıp duracak:mrgreen:.

yaw aslinda teknolojik olarak motorun yanina iki mini-gun takilacak kadar ilerlenirse onun yerine dusme aninda grenajdan acilarak motoru koruyacak takozlarda konabilir.. normalde gizli olan bu takozlar carpma yada dusme aninda ki bu sensorlerle cok kolay hesaplanabilir icinde bulunduklari yuvalardan cikarak (teleskobik olabilirler) motoru destekler ve yerle temas ettirmezler.. uff uctum mu ne?

motorların modelını secmekte gucluk cektım ilk bolumunu ızledıgım -gıbı 2009 dakınıde ızleyecegım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar