Termal içlik önerisi

Anneanne min dizlerine protez ameliyatı uygulandı.Dizlerim cok uşuyo diyor 3 pijama 2 yorganla uyudugu halde hala sogugu hissettigini soyluyo bende diyorum ki bir termal içlik alsak sogugu önler mi nasıl bir marka almalıyız ayrıca termal içlik surekli yattıgı için kendisinde cok terleme yaparmı set olarak satılanlar var ust alt ayrılıyormu bu tur içliklerde hastaya bi sıkıntı cıkarır mı yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

Tchibo'da termal içlik mevcut. Alt üst alınıyor olması lazım.
Marks & Spencer'da da gördüm.
Sıcak tutuyor ve yatarken rahatsız çok da rahatsız etmiyor.

Bunun dışında iyileşme sürecinde eğer gerekliyse elektrikli battaniye de kullanabilirsiniz, sıcacık yatar.
Araştırdığıma göre dikkat edilmesi gereken yerler var.
1- Kaliteli bir marka olmalı.
Yan sanayi ürünler tehlikeli.
2- Kesinlikle ve kesinlikle yatmadan fişi çekilmeli.
Sağlık ve tehlike açısından. Düğmesinden kapatmak da yeterli değil.

http://forum.donanimhaber.com/m_29755671/tm.htm
http://www.ensonhaber.com/Saglik/175272/elektrikli-battaniyelere-dikkat.html

Geçmiş olsun.

termal içlikler vücudu saran bir yapıya sahip olduğu için rahatlık konusu kişiye bağlıdır ben rahat ederim sen daralırsın gibi...
ben tech90 ın termal içliğini aldım yakın zamanda motoplus ta kampanyadaydı 13$ a
sıcak tutmaktan ziyade vücudun ısı kaybetmesini engelliyor bu tarz malzemeler ben evimde elektrikli battaniye kullanıyorum yatmadan 5 dk önce takıyorum pijamanı giyip dişini fırcalayıp suyunu içi yatana kadar yatak hama oluyor yatarken çekiyorum fişini
hatta unutursan fişi takıpta biraz geç girersen yatağa yattığında haşlıyor :)
uzun lafın kısası elektrikli battaniye ile 5-10 dk yatağı ısıtıp içine termal içlikle girilirse uzun süre sıcacık durulur

bu arada allah şifa versin
saygılarımla...

istanbuldaysan tahtakaleye git arkadasim mercanyokusuna her cesitini cok uygun fiyata bilabilirsin.

neopren dizlik al. termal içlikler spor yapıp terleyenler için

içlik alacaksan günlük kullanıma uygun termoform içlik var feyizoğlu da 37 lira mıydı neydi.

Termofrom diye bir içlik var ben bütün askerlik boyunca giydim inan çok yararını gördüm tavsiye ederim.

tchibodan içlik aldım, 60tl idi fiyatı
geçen hafta karstaydım, -25leri gördüm, işe yaradı.

yeminlen aklıma gelmişti :p:queen:

:queen:Tchibo mu? :queen: Kahveci değil miydi onlar :mrgreen: :wiinkk:

dizlige baktım ama rahat olunucak gibi gözukmuyo thermoform bir içlik alıcaz hem dizleri uzun sure sıcak tutucak hemde teri emicektir deneyip gorucez

yardım ve öneriler için tesekkurler :king:

Benim bildiğim yünden daha sıcak tutan bir malzeme henüz piyasada yok.Hasyünün internet sitesinden yüzdeyüz yün içliklerden alabilirsiniz.

Süper Moderatör (BBRR)
Ilk olarak gecmis olsun ..
Termal iclik yun ve pamuklu icliklere gore cok daha kullanisli ve hafiftir.

vicut sicakligini icerde tutarken terleme durumunda teri direk disari atar.
2006 da Istaqnbulda atlas zirve ekipmanlari satan magazadan almistim. dehset ise yaradi en soguk gunde icligi giy ustune herhangi bir pantolonunu giy cik mumkun degil soguk islemiyor.

kaliteli bir marka almak en iyisi.

ozellikle kisin motor kullanan tayfa icin olmazsa olmaz bir aksesuar bence ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar