Terkedilmiş Cennet..

Faralya tarafına doğru uzanmak istedim bugün, daha öncesinde ise Mendos dağlarını bir kolaçan etmek istedim.Ovacık ‘ tan ayrılan yollarla..

1.jpg

3.jpg

ilkdurak.jpg

g4.jpg

Aslında burayı çıkabildiğim yere kadar çıkmayı düşünüyordum hem zaman uygun değil hem elektrik problemim çıktı elektrik strat çalışmıyor sanırım sigorta yanmış olmalı herhangi bir aksaklıkla karşılaşırsam yanımda hiç teknik malzeme olmadığından ve birazda anılarımda burayı yaya tırmanışımda kangal köpekleri tarafından kovalanarak indirildiğimden bunların toplanımda bende bırakmış olduğu intiba = YEMEDİ .. aman canım zaten ben Faralya tarafna doğru gidecektim…:)

Ölüdeniz de Belcekız plajında durup birkaç iç huzuru veren kare alıyorum..
Resim031.jpg

Resim030.jpg

2-1.jpg

Kim tanıyacaksa..
Resim035-1.jpg

Ve yol üzerinde yıllardır gördüğüm ama yakından inceleyemediğim bir yer var Heaven Disco... e duruyor.. ve merdivenlerine davranıyorum..

Deniz manzaralı bir yer davasından çalıştırılamayıp kapatılan mekanımıza ulaşım teleferik ile sağlanıyor,oldukça ilginç..
Resim038.jpg

Resim039-1.jpg

Bununsa neden burada olduğu konusunda hiçbir fikrim yok,teleferik aksamı olsa gerek ama neden bu kadar büyük??
Resim041-1.jpg

Resim042-1.jpg

Burası buram buram terkedilmişlik kokuyor,herhangi bir bölge sakini yabani organizma olma olasılığından ürkerek çıkıyorum merdivenleri..
Resim044.jpg

Ve artık tepeye vardık sayılır..
Resim046.jpg

Resim055.jpg

Bana davetsiz misafir endamında bakan bir Ölüdeniz simgesi mahlukatla karşılaşıyorum..
Resim056.jpg

Daha yukarıdan manzara böyle..
Resim060.jpg

h.jpg

g3.jpg

Şöyle bir şeyde var..
Resim065.jpg

Burası bar ve sahne olmalı..
Resim067.jpg

Resim068.jpg

Dj kabini ve devamında üst kat..

Resim069.jpg

Ve bir üst katın durumu..
Resim074.jpg

Resim077.jpg

Şu hoşluğa bakınız..

Resim078.jpg

Gün burada böyle batıyor..

Resim081.jpg

Resim084.jpg

Resim085.jpg

Teleferiğin inilip mekana doğru meyledildiği platform fazla gıcırdıyordu fazlaca yüksekte bir yer fotoğrafı çekip hemen uzaklaştım :)
Resim090.jpg

Ve işte aşağıdan merdivenlerle tırmanış böyle bu sefer Stairway to Heaven ‘ ı buldum. :wink:

Resim094.jpg

Hayvanım yine nöbette…
Resim095.jpg

Bundan sonraki fotoları anlatmaya gerek duymuyorum onlar kendilerini anlatıyor zaten..

Resim098.jpg

Resim105.jpg

Resim112.jpg

Resim113.jpg

116.jpg

Resim123.jpg

Resim129.jpg

Ve buraya koymadığım pek çok manzarayıda, warrant’ ın eski bir unplugged parçasıyla slide gösterisi haline getirdim tadından yenmez bir şey çıktı ortaya ilgilenirseniz..

Tıklayınız.

yada..

Sevgiler..

Yücel.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu mevsimde bile güzelmiş oralar.

Tekerine, deklanşörüne sağlık

bu istanbul keşmekeşinden ve trafik sorunundan!bi de senin bu resimlerinden sonra nediyeyim CENNET tesin
paylaşımın için saol yolun ve bahtın açık olsun

sana tekrar hayırlı tezkereler yucelozel özlettirme kendini.çok güzel bir gezi olmuş.tekerine emeğine sağlık.

Bu harika gezinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

çok güzel yerler.. güneşin batışı da bir harika. paylaşım için sağol

Offf harika :cat: :cat: :cat:

Paylaşım için teşekkürler :cat: :rendeer:

Resimler süper,hikayelendirme süper,mekan süper,hayat bile insana süper geliyor şu başlıkta gezinince.Eline sağlık dostum.

yine çok güzel bi gezi ve hikaye çıkarmışsın ortaya. video da çok güzel olmuş. ellerine sağlık.
askere gidince yokluğun çok hissedilecek buralarda...

he valla güzel çekimler hem kendini hemde bizi deşarj ettin..be allah razı olsun...

Muhteşem bir günbatımı...

Eline sağlık.

Görüntülediğin sahil Ölüdeniz midir?Faralya ve Mendos dağı ne tarafına düşer,bilgi verirsen sevinirim.

VALLA GEZİLERİNİ hep takip ediyorum güzel geziler düzenliyosun tek basına olmana rağmen kendini eğlendirmeyı basarıyosun ellerine saglık...

Huzur-u Alemine dahil ettiğin bu nacizhane meşkini en içten sevgilerimle selamlarım. Teveccü değil hakikattir sözlerim :p

resimler çook güzel
slayttaki fotoğraflar ve müzik inanılmaz uyumlu olmuş
ellerine sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar