Terkar Muayene.

İyi günler herkese, geçtiğimiz günlerde Dudullu Tuvturk araç muayene istasyonuna gittim, plaka ve hidrolik hortumdan dolayı geçemedim.

Şimdi bunları yaptırdım ve tekrar girmeyi düşünüyorum. Kızıltoprak evime daha yakın fakat orada her şeye takıyorlarmış diye Dudullu'ya götürmüştüm.

Ağır kusur olarak sayılan kusurlarımı değiştirdim, Kızıltoprak istasyonuna gidersem eğer sadece bunlara mı bakarlar, yoksa tekrardan 0 muayene mi yaparlar ?

Muayene tekrarına ilk muayene olduğunuz istasyonda girmek zorundasın diye biliyorum.

İyi günler herkese, geçtiğimiz günlerde Dudullu Tuvturk araç muayene istasyonuna gittim, plaka ve hidrolik hortumdan dolayı geçemedim.

Şimdi bunları yaptırdım ve tekrar girmeyi düşünüyorum. Kızıltoprak evime daha yakın fakat orada her şeye takıyorlarmış diye Dudullu'ya götürmüştüm.

Ağır kusur olarak sayılan kusurlarımı değiştirdim, Kızıltoprak istasyonuna gidersem eğer sadece bunlara mı bakarlar, yoksa tekrardan 0 muayene mi yaparlar ?

Ne fark eder ki?

Kızıltoprak baya uyuzluk yapıyormuş diye duydum

Yok onun için demedim, 0 dan muayene yapmalarıyla sadece ağır kusura bakmaları arasında ne fark edeceğini sordum.
Ama bence tekrardan bakarlar. Belki kusuru olmayan veya hafif kusurlu noktalarda kusur oranında bi değişim de olmuş olabilir geçen zamanda.

Bildiğim kadarıyla hepsini kontrol ediyorlar.geçen zaman zarfında sorun yapacak bişi olmadıysa( ampul patlaması, fren yağı boşalması vs) sorun olmaz diye düşünüyorum. Nerde yaptırdıysanız orda yaptırın belki aynı kişi kontrol ederse çok dikkat etmeden herşeye bakmadan sorun olan plaka vs kontrol eder.
Sonucu yazarsan sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar