Tepki Için En Resmi Müracat...........

MALESEF......

1 Hafta Sonra Bu Da Unutulup Gidecek.bu Bir Kısır Döngü Haline Geldi,allah Kimseye Göstermesin,bir Sonraki Kazada Yine Aynılarını Söyleceğiz,

BENİM AKLIMA GELEN BİR KAÇ TEPKİ PROJESİNİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...
SİZDE ŞİKAYET DİLEKÇESİNİ TEPKİ OLARAK YOLLAYIN.

ŞUAN İLK SIKINTIMIZ GİYOTIN BARİYERLER,VE ÇELİK HALATLARIN DÜZENLENMESİ,MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ O VE YA BU NEDENDEN DÜŞEBİLİR.ÖNEMLİ OLAN YERE DÜŞTÜĞÜNDE VE DÜŞÜRÜLDÜĞÜNDE O SÜRATLE KAYARAK BARİYERLERİN ALTINDAKİ AÇIK KALAN KESKİN DİREKLERE ,VEYA ÇELİK TELLERE,ÇARPMAMASI GEREKİR
ORASI KORUMALIKLI OLSA BELKİ UZUV KOPMALARI,VE ÖLÜMLER %90 ORANINDA UFAK KIRIKLAR VEYA SIYRIKLAR İLE ATLATILABİLİR,

YETKİLİLER TRAFİKTEKİ SÜRÜCÜLERİN HER BİRİNİN BAŞINA POLİS DİKEMEZLER O KONU
SÜRÜCÜLER VE MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİ ARASINDAKİ BİR DURUM

AMA BARİYER VE ÇELİK HALAT OLAYI
KARAYOLLARI VE MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİ ARASINDAKİ ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU.

YANİ BİZLERİ İLGİLENDİREN 2 AYRI KONU VAR.
İLK HEDEFİMİZ KARAYOLLARI İLE İLGİLİ OLANI OLMALI BENCE.ÇÜNKÜ KAZALARIN ÇOĞUNDA BARİYERLER SONUCU YAŞAMINI YİTİRENLERİN,UZVU KOPAN VE SAKAT KALANLARIN SAYISI HAYLİ YÜKSEK.İLK MÜRACATLAR ORAYA YAPILSA SORUN KÖKÜNDEN ÇÖZÜLMEYE BAŞLANMIŞ OLUR,ÇÜNKÜ SESİMİZİ DUYURMAMIZ GEREKEN MAKAM ORASI,HİÇ BİR YERE RESMİ OLARAK BAŞ VURMADAN EYLEM VEYA BİR YERLERE DALARAK DAHA ÇOK KAOSA GİREBİLİRİZ.
GEREKİRSE HER GÜN YAZILI OLARAK POSTANE'DEN İADELİ TAHÜTLÜ ŞİKAYET DİLEKÇESİ GÖNDEREBİLİRİZ.ELLERİNE GEÇMEME GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU OLAMAZ.
ALIN BİZE TOPLU VE RESMİ YOLDAN SES GETİRECEK BİR EYLEM.
KARA YOLLARI MÜDÜRÜ BUNLARI OKUYUPTA BİŞEY YAPMAZSA DAHA KİMSEDEN BİŞEY BEKLEMEYELİM.
10 BİN KİŞİ AYNI ŞEKİLDE GÖNDERİM YAPARSA SES GELMESİ LAZIM ARTIK.

YOLLARDA GRUP OLARAK OLUŞTURULACAK KORTEJLER İSE SÜRÜCÜLER TEPKİ OLARAK ORGANİZE EDİLEBİLİR.MOTOSİKLETLERİ FARKEDİN PROJESİNDE OLDUĞU GİBİ

Son düzenleme:
eylem yapmak ıyıdır ama ulkemızde hıcbır konuda dogru durust eylem yapılamıyorkı ? hep baskı hep baskı ekonomı cokmus cıkarı olanlar alkıslayıcılar engel oluyor gerceklere protestolara dusun onemlı konularda bıle vurdum duymaz olan mıllet ve ılgılıler ıkı motorcu ıcın herhalde kılını kıpırdatmazlar

Arkadaşlar Herkez Oturduğu Yerden Bir Metin Hazırlayıp.postaneden Yollasın Ne Kaybederizki,

İyi bir çalışma olur... Kurumun İnfo adresine email yazarsanız dahi durumdan haberdar olacaklardır. Cevap veren mutlaka olacaktır.

Son düzenleme:
Maillere Yanıt Veren Yetkili,nin Daha önceki Cevaplarını Okuduk,
Amacımız Müdürün Kendisinin Eline Bire Bir Ulaşması,resmi Evrak Olduğu Için Sadece Kendisi Açacaktır Ve Bizlerin Sorunlarını Okuyacaktır.maili Oradaki BİR şahıs OkuyuP Kendisi Yorumlayıp Geri Dönüyor.
İSTANBUL İLİ İÇİN İSTANBUL KARAYOLLARI MÜDÜRLÜĞÜNE YAZILI OLARAK GÖNDERELİM.DİĞER İLLERDE YAŞAYIP AYNI SORUNLARDAN MÜZDARİP OLANLARDA O İLİN KARA YOLLARINA GÖNDEREBİLİRLER

Son düzenleme:
Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
[email protected] ankara gen.müd.
[email protected] istanbul bölge müdürlüğü

karayolları genel müdürlüğüne ben bir dilekçe yazıp yolladım arkadaşlar

ayrıca posta ilede yollayacağım

Son düzenleme:

TEM’de bir araç tarafından sıkıştırılınca motosikletiyle önünde giden kamyona, ardından da bariyerlere çarpan Kemal Coşkun öldü. Kız arkadaşının ise bacağı koptu.

TEM Otoyolu Samandıra sapağında önceki gün 17.00 sıralarında plakası alınamayan bir araç tarafından sıkıştırılınca, geçen yıl aldığı, 34 DR 3756 plakalı Yamaha Fazer motosikletiyle önünde giden kamyona arkadan çarpan Kemal Coşkun (32) hayatını kaybetti. Yol kenarındaki bariyerler, motosikletin arkasında oturan, üzerinde tam korumalı giyisiler bulunan Hande Diker’in ise sağ bacağını dizinin altından kopardı. Diğer bacağında da kırıklar olan Hande Diker (31), Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Annesi telefonla aradı

Kazadan hemen sonra, bir pazarlama şirketinde çalışan Kemal Coşkun’un cep telefonu çaldı. Arayan annesi Zeynep Coşkun’du. Telefonu açan polis memuru, "Merak edecek bir şey yok. Oğlunuz kaza geçirdi. Hafif yaralı, hastaneye götürüyoruz" dedi. Zeynep Coşkun, acı haberi hastanede aldı.

2 teker ruha işler

Motosiklet tutkunu akadaşları, www.motordelisi.com adresindeki sitede "Rüzgára karşı koşmamışsan, onunla esmeyi bilemezsin; Henüz motora binmediysen, yaşıyorum diyemezsin", "4 teker bedenine, 2 teker ruhuna işler", "Ne kahrın çekiliyor ne senden vazgeçiliyor. Gülü seven dikenine katlanır" mesajları gönderdiler.
Eray EROLLU/İSTANBUL

Son düzenleme:
Maillere Yanıt Veren Yetkili,nin Daha önceki Cevaplarını Okuduk,
Amacımız Müdürün Kendisinin Eline Bire Bir Ulaşması,resmi Evrak Olduğu Için Sadece Kendisi Açacaktır Ve Bizlerin Sorunlarını Okuyacaktır.maili Oradaki BİR şahıs OkuyuP Kendisi Yorumlayıp Geri Dönüyor.

Bu tip şahsa ait evraklar Müdüre ulaşmadan kontrol eden bir Muhaberat departmanı var.
Yani her ikiside ulaşmıyacaktır demek oluyor. :pr:
Müdürün kontrol ettigi evraklar sadece devlet daireleriden gelen evraklardır.
Bilginiz olsun.

mail atıyorum ama sanırım gitmiyor :silent:

umarım artık birşeyler yapılır

GEREKİRSE HER GÜN YAZILI OLARAK POSTANE'DEN İADELİ TAHÜTLÜ ŞİKAYET DİLEKÇESİ GÖNDEREBİLİRİZ.ELLERİNE GEÇMEME GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU OLAMAZ.
ALIN BİZE TOPLU VE RESMİ YOLDAN SES GETİRECEK BİR EYLEM.
KARA YOLLARI MÜDÜRÜ BUNLARI OKUYUPTA BİŞEY YAPMAZSA DAHA KİMSEDEN BİŞEY BEKLEMEYELİM.
10 BİN KİŞİ AYNI ŞEKİLDE GÖNDERİM YAPARSA SES GELMESİ LAZIM ARTIK.

Bu yapılabilir.Yalnız bu veya benzer bir çözüm üzerinde karar kılınıp ana sayfaya konulsa ve tüm üyeler bunun yapılması için teşvik edilse iyi olur.Yoksa sadece bireysel seviyede kalacaktır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu yapılabilir.Yalnız bu veya benzer bir çözüm üzerinde karar kılınıp ana sayfaya konulsa ve tüm üyeler bunun yapılması için teşvik edilse iyi olur.Yoksa sadece bireysel seviyede kalacaktır.

Katılıyorum organize olmak gerekiyor .

destekliyor ve gerekeni yapacağım....
(bir bölümünü yaptım bile)

Son düzenleme:
shreiker arkadasımıza katılıyorum . alıntı yapamadım. katılım sayısını yükseltmek bunu gündemden düşürmemek gerekıyor

abicim bu böyle yazışmayla olmaz.bende devlet memuruyum.bir arkadaşın yukarda yazdığı gibi dışardan gelen yazışmaları okuyan önem derecesine göre arza çıkaran veya çöpe atan birileri var.bizim yapacağımız şey yazışma olmaması lazım.yazışmayı yapacak kurum federasyon ve derneklerdir.ireysel yazışmalardan hiçbir sonuç çıkaramayız.peki ne yapacağız?sadece ölmeyi mi bekleyeceğiz?hayır.yapacağımız şey eylem yapmaktır.ama yasadışı ve alakasız bir yerde değil.valilikten onaylı ve karayolları genel müdürlüğünün önünde.daha sonra şehir merkezine konvoyla gidip kalabalık bir alanda basın duyurusu yapılmalı.muhakkak birilerinin tanıdığı haberci vardır.basınlada temasa geçilmeli tabi.bu eylemleride belirlediğimiz tarihte olabildiğince çok şehirde yapmamız lazım.

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
valla ister ulaşsın ister ulaşmasın, kayıtsız kalmaktan iyidir,nasıl olsa bir işe yaramaz kimse okumaz mantığından iyidir, hareketsiz kalmaktan iyidir.
ben dilekçemi yazdım yolluyorum iadeli taahütlü,mail de attım elim kolum bağlı oturmaktan iyidir.
boşuna uğraşmayın birşeyler olamaz diyerek hiçbir yere varamazsınız

AKP ye mail attım telli bariyerler kaldırılmazsa benden size oy yok diye, tınmadılar bile lütfedip cevap bile yazmadılar :pr::pr::pr::pr::pr:. Tarih mi Onur Sual arkadaşımızın kaybında sonra idi ...

Katılıyorum organize olmak gerekiyor .

YEŞİM ANA SAYFAYA BU TOPİĞİ AÇTIK.KONUYU OKUYAN DUYARLI MT ÜYELERİ MUHAKKAK GÖNDERECEKLERDİR.BENDE POSTANEDEN GÜN İÇERİSİNDE YOLLUYORUM.İADELİ TAHÜTLÜ,MAİL İN SES GETİRECEĞİNİ SANMIYORUM.

abicim bu böyle yazışmayla olmaz.bende devlet memuruyum.bir arkadaşın yukarda yazdığı gibi dışardan gelen yazışmaları okuyan önem derecesine göre arza çıkaran veya çöpe atan birileri var.bizim yapacağımız şey yazışma olmaması lazım.yazışmayı yapacak kurum federasyon ve derneklerdir.ireysel yazışmalardan hiçbir sonuç çıkaramayız.peki ne yapacağız?sadece ölmeyi mi bekleyeceğiz?hayır.yapacağımız şey eylem yapmaktır.ama yasadışı ve alakasız bir yerde değil.valilikten onaylı ve karayolları genel müdürlüğünün önünde.daha sonra şehir merkezine konvoyla gidip kalabalık bir alanda basın duyurusu yapılmalı.muhakkak birilerinin tanıdığı haberci vardır.basınlada temasa geçilmeli tabi.bu eylemleride belirlediğimiz tarihte olabildiğince çok şehirde yapmamız lazım.

DOSTUM BİZ O DEDİĞİNİ RAHMETLİ ONUR SUALP'İN ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN KAZLIÇEŞMEDE YAPTIK.AMA MALESEF DEĞİŞEN BİŞEY OLMADI MİTİNG SONUNDA ALANDAN BİZİ TEKER TEKER ÇIKARDILAR TEKRAR TOPLANIP YOLLARDA EYLEM YAPMAYALIM DİYE,SAATLERCE BEKLETTİLER TRAFİK AKSAMASIN DİYE.O İŞLER ÖYLE KOLAY OLMUYOR,FEDERASYON İZİN ALABİLİRSE SONUNA KADAR TABİKİ KATILIRIZ AMA BU ARADA BOŞ DURMAKTANSA EN AZINDAN BİŞEYLER YAPMIŞ OLMAZMIYIZ.RESMİ EVRAĞIDA KİMSENİN ÇÖPE ATACAĞINI SANMIYORUM.

İLK HEDEF BARİYERLERİN VE ÇELİK HALATLARIN TEHLİKELİ BÖLÜMLERİNİN KAPATILMASI

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar