- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sahi arkadaslar ben bu saatte burada olmam ama az önce teori imtahanina girdim.. Bazilariniz hatirlar buraya aktardigim sorulari.. Pek ilgi görmedi ama farketmez..
ale:
O size biraz aktardigim sorulardan 20 tane soruldu. 100 e yaklasik dosyalardan 15 ini aktarmistim sanirim.. 6 puan yanlis hakkim vardi.. 7 oldumu kaybediyorum.. 20 sorudan birisini yanlis yapmisim.
r:
r:
r:
olmamaliydi bu ama neyse. sorunun degeri 2 puan.
Hemen kagidi elime verdiler kazandigima dair.. Simdi sizi hatirliyorum kac gün beklemistiniz dimi.. kazandikmi kazanmadikmi diye.. Burada o yok.. Iceri girip cikmam en fazla 10 dakika.. Birde sizi bekletmislerdi unutmadiysam.. Burda oda yok.. Zaten PC oluyor hersey...
Neyse bunuda astim.. Tek pratik kaldi oda 2 hafta falan sonra sanirim..
O size biraz aktardigim sorulardan 20 tane soruldu. 100 e yaklasik dosyalardan 15 ini aktarmistim sanirim.. 6 puan yanlis hakkim vardi.. 7 oldumu kaybediyorum.. 20 sorudan birisini yanlis yapmisim.
olmamaliydi bu ama neyse. sorunun degeri 2 puan.
Hemen kagidi elime verdiler kazandigima dair.. Simdi sizi hatirliyorum kac gün beklemistiniz dimi.. kazandikmi kazanmadikmi diye.. Burada o yok.. Iceri girip cikmam en fazla 10 dakika.. Birde sizi bekletmislerdi unutmadiysam.. Burda oda yok.. Zaten PC oluyor hersey...
Neyse bunuda astim.. Tek pratik kaldi oda 2 hafta falan sonra sanirim..