Tenere 660 vs gs 650

Enduroda kendini bulmuş biri olarak kısmet olursa hacim büyütmeyi düşünüyorum bu iki makine arasında kaldım sizin tecrübelerinizden faydalanyım dedim ikisininde tipi güzel bence genelde şehir içi bazen hafif engebeli arazide kullanıyorum. En önemli etken ivmelenme benim için. Gs nin 0 ı yok bildiğim kadarıyla aralarında 3 hp fark var. Düşünceleriniz yorumlarınız neler.

Tenere'nin ABS'lisi olursa seçenek olsun. İki motor arasında sele yüksekliği çok farklıdır. Tenere'nin 12 cm filan daha yüksek olması lazım. Üzerinde oturup öyle karar verin. Veya cycle-ergo'dan bir bakın. Ben bir ara Ankara'da temiz tek silindirli F650GS aradım. Baktıklarımın hepsi haşattı ve saçma ölçüde çok para istiyorlardı. Hele birini denedim her yanı zırıl zırıl ağlıyordu. Temizi olduktan sonra iki motora da binilir. Güçleri arasında pek fark olmaz.

ikisini de kullanmış biri olarak, tenere nin tipi ve yüksekliği, bmw nin de kullanım rahatlığı daha çok hoşuma gitti. teknik özelliklerini karşılaştırmadım ama kullanırken gs in torku daha yüksek gibi geldi.
bence hazır seçeneği ikiye indirmişken hangisini daha ekonomik ve temiz bulursanız onu alın, sonuçta her ikisi de sizi mutlu edecektir.
ayrıca aynı şehirdeymişiz, özelden yazarsanız size yardımcı olurum, bende bmw arkadaşımda da tenere var ikisini de kullanıp fikir sahibi olabilirsiniz.

Son düzenleme:
gs 650 kullanmadım. sadece tenere kullandım. yüksekliği ve tipi bana çok daha güzel geliyor tenerenin. gs o kadar yüksek görünmüyor.

Tenere İngiliz Atı ise GS Arap Atıdır. Boyunuz uzun değilse 185 üzeri Tenere yi kullanırken zorluk çekebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar