Temmuzda MSN paralı olacakmış ? ALLAH ALLAH

Dostlar ya msn temmuz ayında paralı oluyormuş bilgisi olan var mı ? Benim MSN ye e-mail attılar bunu 12 kişiye atarsan sana ücretsiz dediler.Site adresi de www.msn.com.tr de bir bilgisi olan var mı? Sizce bu doğru mu?

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

ya yok inanma böle şeyelre olacağı varsa bile bu şekilde ildirilmez kimseye bazı canı sıkılan haytaların zincir mail başlatmak için yazdıkları şeyler bunlar bana bi dolu geliyor bende inanmayın böle şeylere diye bana yollayana geri yolluyorum

fake posta. aynısı birkaç ay önce yahoo için de başıma gelmişti. bunu şu kadar kişiye göndermezseniz hesap kapatılacak deniyordu. göndermedim, hesabım hala açık :)

Traş bu işler msn paralı olupta googlenin önünü açmak istemez biliyorsunuz msn de microsofta bağlı googlede büyük bi şirket inanmayın böyle şeylere

Sakın ha,bu tür maillerin başında MSN arması yoksa açmayın bile.Bunlar hep reklam..Yazılım şirketlerinin oyunları.İletilerinde de reklam içeren spywareler oluyor,resim formatı gibi durduğu için anlaşılması zor.

boş işler bunlar...işi gücü yok milletin işte böle şeylerle uğraşıyo.Öle bişi yok koca bi yalan rahat ol

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok ya reklamlardan kazanıyor adamlar sizde

mostwanted_57' Alıntı:
kendi zararlarına olur. öyle bişey yapmazlar. yaparlarsada başka programmı yok sanki :wiinkk:

Bunda da herkes farklı programlara yönlenir benim ve bizim için iyi olmaz

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar