Tem'deki EDS'ler ceza yazıyor mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar hepinize merhabalar şimdiden iyi haftasonları. Birşey sormak istiyorum. Ben istanbul'da özellikle tem otoyolunda emniyet şeridini kullanıyorum mahmutbey maslak arası. Trafik sıkışık olunca özellikle akşam dönüşte istoçun önünde bi eds kamerası gördüm arkadan çekim yapıyor. acaba bu kamera bizi çekiyor mu aylar sonra ceza gelir mi? diğerleri önden çekiyor onu biliyorum ama tam istoçun önündeki kamera arkadan çekiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
EDS'ler motora da kitliyor diye biliyorum

bir örneği var mı peki hocam? çünkü ben oradan geçerken hep emniyet şeridinden çıkıyorum ama arkamdan gelen motorcular plakaları açıkken bile vızır vızır geçiyorlar kameranın önünden. acaba arkadan çekim yaptığını bilmiyorlar mı yoksa ceza yazmıyor da ona mı güveniyorlar bilemedim.

İnce uzun olanlar sabit kamera. Nereye bakıyorsa orayı görür. Top gibi olanlar (eskilerde altı top gibidir) bugün önden bakıyorsa yarın arkadan bakabilir. Bilemezsiniz.

Normal şartlarda ceza gelmesi lazım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
İnce uzun olanlar sabit kamera. Nereye bakıyorsa orayı görür. Top gibi olanlar (eskilerde altı top gibidir) bugün önden bakıyorsa yarın arkadan bakabilir. Bilemezsiniz.

Normal şartlarda ceza gelmesi lazım...

hocam altlarından geçerken mutlaka bakıyorum hemen hemen hepsi önden çekecek şekilde duruyor. fakat bir tek istoç'un önündeki kamera arkadan çekiyor. o da bilen bilir havalimanı sapağı var ya mahmutbey gişelere doğru giden bazı kevaşe evlatları havalimanı sapağına doğru açılıp en sondan uca saplanmaya çalışıyor. o yüzden oraya taralı alan koydular. ama o alanı mı çekiyor yoksa altından geçenleri mi emin olamıyorum.

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Senin güzergâhta İstoç takip kamera ve oto center daki Viyadüğe girmeden Mahmutbey yönündeki kamera ve Haliç köprüsü yan köprü Edirne istikametinde ki kamera arkadan çekim yapıyor..

Çoğu zaman çalışmıyor ( Haliç haricinde) ama sen çalışıyor farzet 😂😂

Forumdan Uzaklaştırıldı
Senin güzergâhta İstoç takip kamera ve oto center daki Viyadüğe girmeden Mahmutbey yönündeki kamera ve Haliç köprüsü yan köprü Edirne istikametinde ki kamera arkadan çekim yapıyor..

Çoğu zaman çalışmıyor ( Haliç haricinde) ama sen çalışıyor farzet

peki istoç önündeki kamera ilerideki taralı alanı mı çekiyor altındaki emniyet şeridini mi ? çünkü taralı alan ihlali var hemen altındaki tabelada

Belki köprü cezası gibi birikmesini bekliyorlardır.
İnsanlara 50 kere aynı yerden ceza geliyor ya bir iki senelik.

haliç tarafı fena kitliyor haberin ola bazı yerlerde arkayı çekemen kameralarda oluyor arkaı çeken kamera varsa ceza gelir dikkat edin

o zaman o altından vızır vızır geçen motorculara neden ceza gitmiyor ki? dediğin gibi çalışmıyorlar mı acaba kameralar

Şimdi öyle bir soru soruyorsunki anlamak mümkün değil. Çekiyorsa cezayı kabul etmiyorsun, çekmiyorsa neden orada gidemediğin için hayıflanıyorsun. Kendi sorumluluğunu almak zor olmasa gerek. Gir bak ceza gelirse, girmezsin daha...

Resmen burada insanları suça teşvik ediyorsun!..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şimdi öyle bir soru soruyorsunki anlamak mümkün değil. Çekiyorsa cezayı kabul etmiyorsun, çekmiyorsa neden orada gidemediğin için hayıflanıyorsun. Kendi sorumluluğunu almak zor olmasa gerek. Gir bak ceza gelirse, girmezsin daha...

Resmen burada insanları suça teşvik ediyorsun!..

ne konuşuyorsun lan sen değişik ?

insan gibi kibarca soru soruyoruz bi halt biliyorsan cevap ver bilmiyorsan boş yapma devam et birader akşam akşam kafa açma. ayrıca senin de yorumuna ihtiyacım yok bişey biliyorsan da söyleme hiç hoşlanmadım tarzından. muhattap olma benle devam et işine bak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar