Tem Otoyolu - Herşey Olabilir!

söylenecek bi söz bulamıyor insan....resmen cinayete davetiye çıkarıyorlar....kaçtane araç kılpayı geçiyor istanbulda araç kullnamk gerçekten gesaret istiyor...gözünü seveyim izmirin trafiğinin be...:queen:

ben dikkatliyim, ben dikkat ediyorum demek yetmiyor maalesef...

::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: :rendeer: :rendeer:

Sok sok sok goruntunun yabanci kaynakli oldugu ima edildi banu hanim ...bende forumda konuyu acan arkadasa teessuf ediyom sen niye bizi kandiriyon yada oteki arkadasmi hata yapti?goruntu yabanci, cikti????
hadi buyurun bakalim???

[YT]fHdrYtMbi2g[/YT]​

bu goruntu yabanciymis?

http://www.youtube.com/watch?v=UBDgUdbLU9k&feature=re lated
The Location is Novi Sad (Južna Bačka).
Explanation by dejanzec:
"These truck drivers have no option, they must drive in wrong direction. That road go through tunnel and than across a bridge(forbade for them) in town. And theat road is not a high way, it just 1km long. I live 5km from there, and I know. They are not crazy. That is cross-road in SERBIA, NOVI SAD (EXIT) "

Tesekkurler uyari ve ikazin icin siz olmasaniz bende tem diye dusunucem...

Son düzenleme:
deli_mavi
Konunun ana fikrini esgeçip , bu konuda beni kınadığınız için sizi kutluyorum.
Hata yapmışım arkadaşlar , tem değilmiş , istediğiniz gibi sürebilirsiniz yollarımızda. Nasıl olsa bizim yollarımızda hiçbir tehlike yok. Dikkate ihtiyacımız yok. Bizde böyle şeyler olmaz!

yuhh be bu kadarda olmaz türkiyede veya başka bir yer fark etmiyor demekki öküz her yerde öküz:farao:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evet, o Türkiye olamaz...

Türkiye bu;
[YT]hSMe2UEM1kA[/YT]

Böyle güzel konuları gereksiz açılımlarla amacından saptırmanın hiç birimize faydası olmaz, lütfen ciddi başlıklar altına on kere düşünüp bir kere yazalım.

Aylar sonra bile tekrar tekrar YUH denebilecek görüntüler..
Aye nin videosunu çok önce seyretmiştim ona da yıllar sonra tekrar YUH demek istiyorum ayrıyeten...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

Yarın Bayram yollarda dikkatli olmalı...

bide sol şeritten gidiyo lannnnn.
orda olup beyzbol sopasıyla dalmak geldi direk içimden

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 PM ----------

deli_mavi
Konunun ana fikrini esgeçip , bu konuda beni kınadığınız için sizi kutluyorum.
Hata yapmışım arkadaşlar , tem değilmiş , istediğiniz gibi sürebilirsiniz yollarımızda. Nasıl olsa bizim yollarımızda hiçbir tehlike yok. Dikkate ihtiyacımız yok. Bizde böyle şeyler olmaz!

bende kıllanmıştım tem olmayabilir diye. 4-5 tane tır döndü çünkü, daha çok olması gerekirdi türkiyede

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu video yu yeni görüyorum..
OHA demekten baska birsey diyemiyorum..Otobüsün önüne cikan arac icin bu..
Bu sürücülerden heryerde var..
Biz burada onlara pazar günü sürücüleri diyoruz..
Pazar günleri trafik az oldumu onlar piyasaya cikarlar burada genelde..

Son düzenleme:
Adam dövüncede hatun agresifleşme piskopatlaşma diyor e bunları indirip dövecen vericen odunu yani :queen:

oha be türkiyede hiçbişeye güvenmicen yol benim diyip basmıcan gaza böle tırın biri sol şeritte çıkıyo işte önüne ne adamlar varya en sonki tır gibi geri geri gitmiyolar otoyola ters giriyolar yazık

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Türkiye değil burası arkadaslar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar