tem hasdal viyadüğü civarı motor kazası

arkadaşlar,
bu gün şirketimden, holding'e giderken (ikitelli - maslak) tem üzerinde 300 mt gibi ileride giden kuryenin
kazasına şahit oldum. emniyet şeridi içinde karayollarına ait araç temizlik yapar halde ağır, ağır ilerliyordu. motosiklet sürücüsü
bir anlık dalgınlıkta bulundu ve bu demir yığını araca arka sol köşesinden çarpıp orta şeride savruldu. dengesizin birtanesi
(golf marka araç) makaslar atarak gidiyordu ve kaza yapan kuryeye altına alıp parçalamaktan son anda kurtardı.
ben hemen aracı orta şeride park ettim duran araçlarla ve sürücülerle birlikte hemen yol güvenliğini sağladık, kaza yapan arkadaşımızın
durumu içler açısı idi. diz kapağı altından kaval kemiği parçalanmış ciddi anlamda kanama geçiriyordu, duran araçlardan
birisi doktor çıktı ve orada yardımlaşıp ayağını atelledik, bir yandan şirketini aradım ve durumunu ilettim.
insanların durup kazayı izlemesinden dolayı ciddi anlamda trafik yoğunlaştı ve ambulans tam 30 dakikada anca kaza yerine ulaşa bildi.
kaza yapan kurye özel bir labaratuvar firmasında numune taşıyan kurye imiş telefondan öğrendim.
şunu dile getirmek istiyorum,
yolda dengesizce araç süren caniler, ya o anda o insanın üzerinden geçipte yerde can çekişen insanı altına alıp ezseydin
bu insanın ailesine kim bakacaktı acısını kim paylaşacaktı, hiç mi allahtan korkmazsın sende aynı duruma düşersin diye.
yolda kaza yapanları seyreden ahali, bilmezmisiniz yerde can çekişen insanın yardıma ambulansa ihtiyacı var
izlemeyi bırakıp yolu açalım ne duyarsız insanlarız,

yüce allah sevdiklerine bağışladı, bacağının durumu kötüydü allahtan şifalar diliyorum,

resimleri paylaşmak isterdim ama benim bile o anda tansiyonum düştü, buna istinaden paylaşmıyorum,
cümleten motosiklet sever ve kullanan tüm insanlara kazasız belasız sürüşler diliyorum, dikkati elden bırakmayalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
işallah ayağını toparlayabilirler de sakat kalmaz.geçmiş olsun o dostumuza

geçmiş olsun arkadaşa,her gün bir sürü kaza görüyoruz yollarda kimi kendi dikkatsizliği yakın takip,kimisi dikkatsiz ve aceleci sürücülerin karşı tarafın hatası.Allah beterinden korusun gördükçe üzülüyor insan bir gün diyip içinden geçiriyor valla

İnşallah önemli birşeyi yoktur geçmiş olsun. Kazalar iyice arttı bizim evin burada ara sokakta aynı yerde 2 gundur kaza oluyor :S Bitanesi motorluya çarptı adamın ayagı kırıldı.Bugünde araba motorun onune kırdı motor kutledı arabaya adamın omuzu kırıldı galıba orayı tutmustu oynatamıyordu.Motorlar tabiki pert. Anlamıyorum bu ulkedekı motorlara bısıklet muamelesı yapılmasını.Allah sonumuzu hayır etsin kazasız belasız sürüşler herkese

allah razı olsun selcuk . elinden geleni yapmışsın .. cok dogru bir davranış.. kurye arkadaşımızada acil şifalar dilerim .. geçmiş olsun..

allah razı olsun selcuk . elinden geleni yapmışsın .. cok dogru bir davranış.. kurye arkadaşımızada acil şifalar dilerim .. geçmiş olsun..

cem,
biz üzerimize düşen görevi yaptık, nasıl her sağlam insan bir özürlü adayı ise bizimde başımıza gelebilecek bir olay duyarlı olmak gerekiyor.

çok geçmiş olsun kurye arkadaşa...

sende elinden geleni yapmışsın selçukcum.....helal olsun sana diyorum..herkezi bu şekilde duyarlılığa çağırıyorum....

Motosikleti
Hornet
Geçmiş Olsun kurye arkadaşa Allahtan acil şifalar dilerim..
Büyük şehirde kuryelik yapmak zor..
İnsan psikolojisi bigün iyi oluyo bigün kötü..
Bizim gibi bugün moralim bozuk kendimi iyi hissetmiyorum motora binmiyimde diyemezsin ekmek parası..

Allah yardımcıları olsun..
Bi süre bende yapmıştım..

Herşey bir yana insanların bu kaza izleme merakı , ambulanslara yol vermekde ki cahillikleri çok üzücü . İnanın ambulansın geldiğini duyanlar öyle saçma hareketler yapıyorlar ki insan bu kadar mı salak olabilir diye kendinize sormadan edemiyorsunuz. Sağ şerit yavaşlar sol şerit sağa geçer sol şerit boşaltılır bu kadar basit , herkesin daha da ileriye gitmeye çalışması nedir anlamıyorum , 100 mt sonra tıkıyorsun trafiği , ambulansın önünü...

Çok ciddi olarak ülkemiz cahil yuvası arkadaşlar , yanlış anlaşılmasın öyle ilkokul mezunu bilmem ne demiyorum cahil olarak , daha çok üniversiteli , lise mezunu cahiller , güneş gözlüğünü takarak çok iyi araba kullandığını sanan cahiller veya iyi marka araba kullanmanın iyi şöförlük için anahtar olduğuna inanan cahiller . Bu liste daha uzar sonu gelmez ...

Bu sıkıntıları nasıl aşarız , nasıl bu alışkanlıkları kazandırırız insanlarımıza bilemiyorum , düşündükçede karamsarlığa kapılıyorum , hiç mi düşünmez insan o ambulansta ki benim bir tanıdığım olabilir diye veya hiç mi aklına gelmez kazayı izlicem diye tıkadığı trafik yüzünden ambulans o noktaya daha geç gelebilecektir diye . Bu konuda oldukça doluyum her gün trafikte bu insanlarla bir arada araç kullanmaktan gına geldi , en güzel ulaşım yolu yürümek esasında ama onada işimiz el vermiyor . Son olarak Aziz Nesin'in bir hatasını düzeltmek istiyorum ülkenin yüzde 60 ı değil garanti veriyorum 80den fazlası salaklardan oluşmakta ....

ALLAH tan acil şifalar dilıyorum inşallah sağlığı yerıne gelır sonuçta ekmek parası için uğraşıyorlar .Ne yapsak ne etsekte sürücüler malesef duyarlı olamıyor .Bu üzücü bır durum olmakla bırlıkte bızlerın daha dıkkatli olması gerekıyor .
selçuk kardeşim senıde tebrık ederım üzerıne düşenı yapmışsın ALLAH senden de razı olsun

son bir haftadır bir çok ölümlü kaza oldu, evet, bence de cahil , duyarsız bir çoğunluk var ne yapabiliriz ki..............

Allah sevdiklerine bagıslasın saglık ve sıhhat ile insallah.
Zor hemde cok zor bu ulkede INSAN olmak..............

o temızlık aracları cok keskın dıreksıuyon kırıyolar belkıde cocugun sucu yoktu onune kırdı...
o makas atanında taaaaaa ...........................

bunun ıcın banlıcaksanızda banlayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar