Televizyonda motosiklet programı...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@muratersahins, sizin bu programdaki konumunuz nedir,nereden bilelim hayali birşey olabilir motorcu adam şüpheci olur:p, motosiklet üzerine hangi tecrübeleriniz var.
Sizi tanıyalım baştan demi.:silent:

Programın kameramanlığını ben yapıcağım.
Projeninde fikir babası sayılırım.
Uzun yıllardır motosiklet kullanıyorum.
2007 yılından beri motosiklet.net üyesiyim arkadaşlar...

kardesım hayırlı olsun insallah şöyle guzel bi programla karsımıza cıkarsın.ama daha cok reytıng alan bi kanalla anlasırsan daha cok kişiye ulaşmış olursun tv8 le anlasma yapıyorum demişsin keşke ntv veya cnn gibi bir kanalla anlaşabilsen.birde sunucuyu merak edıyorum öyle manken gibi bi kızla çıkma sakın işi bilen tecrubeli bi programcı bulman daha güzel olur:pşimdiden kolay gelsin...

Arkadaşlar emeğei geçen herkese şimdiden teşekkür ederiz.İStanbul yol grubu olarak hertürlü yanınızdayız.

Çekimler okul saatlerime uyarsa asistanlığını yapmak istiyorum.. Çekimlere katılmak istiyorum.. Uyar mı???

Son düzenleme:
Beyler gösteri için motorcu lazım olursa arkadaşlardan rica ederiz size yardımcı olurlar.

hertip motosikletin tanıtımını yapsınlar genellikle büyük cc ler ele alınıyo herkezin zevki farklı motosiklet tarihi alakalı bir programda yapılırsa değişik ve çekici olabilir

yani eskitip motorlar motosikletin bulunması gibi konu üretilebilir::piloot::::pala::

Hayırlı olsun, emeği geçen & geçecek herkese tebrikler, teşekkürler.

İsim önerileri;
MotoKare
Grenaj
MotoMekan
A2 dünyası
A2 saati
BikerPark

Ele alınacak konular arasında ülkemizdeki motor bilincini artıracak ve öğretici olacak konular olmalı mutlaka. Mesela diğer ülkelerdeki uygulamalar gösterilebilir. Karayollarından, Polis teskilatından, şehir planlamacılardan konuklar çağrılarak bizim açımızdan olması gereken uygulamalar (yollar, parkyerleri vb.) karşılıklı bir bilgi paylaşımı ortamı içinde konuşulabilir. Bu ünlü sanatçı ve sporcularla renklendirilebilir. Ayrıca tüm markaların yetkilileri çağırılarak ilk ağızdan motor satışı, servis ağı vs. gibi konular ile yurdumuzda olan olamayan modeller, uygulamalar tanıtılabilir. Bu onlar içinde özendirici olacaktır. Motor dünyasındaki haberler olmalıdır tabiki, bunun dışında marka model ayırt etmeksizin genel bakım, onarım custom işleri, boyama, hız tutkunları için mekanlar vs vs. gibi konularda bilgi verilmelidir. Rotalar ve MotoMekanlar tanıtılmalıdır. Bu bir gezi günlüğü şeklindede olabilir belki. Reklam yapmak isteyen motor olsun, giysi olsun, ekipman olsun, konaklama olsun her sektörden tüm firmalar motor kullanıcılarına özel uygulamalarını tanıtabilirler.

programın ismi : " İKİ TEKER " olabilir ya da motosiklet dünyası olabilir.

şu sloganıda seviyorum " asıl motosiklet kullanmamak çılgınlık " :)

İsim işi kolay, ilk bölümü ne zaman izliyoruz:)

Arkadaşlar isim olarak Motosiklet Kulübü'nde karar kılındı.

Yayın tarihi için biraz daha sabır..

hayırlı ve yararlı olması dileği ile ama şimdiden içerık belli bazı programlar var duygusuz gecıyor banttan yapılan yabancı şahısların göstrılerı ve ropörtajları ve motosıklet modellerı iki sıkıcı konuşmalar arasına konacak vtr den iki gösteri yanı yarı yabancı uyruklu bı program olmasın da bıraz da olsa halka yakın sıcak program olmalı bence sokağa caddeye ınmelı daha keyıfli özendırıci ve dikkat cekici olmalı muhakkak kı tecrübenızle bunlar gıbı ve hatta daha parlak projelerınız vardır mutlaka şimdiden hayırlı olsun

işte bu.yıllardır bekliyoruz daha önceki programlar gibi reyting canavarına kurban gitmeyip uzun soluklu olur inşallah.başarılarınızın devamını dilerim.:cat::cat:

Motor bakım onarım ve akobatik hareketlere katkım olablir diye düşünüyorm:)))

Forumdan Uzaklaştırıldı
programınızın birinde ailesi motosiklet almasına izin vermeyen garibanlardan da bahsederseniz seviniriz , hatta bir kaç eziği konuk olarak alın , biri ben olayım :mrgreen: babama sesleneyim kameralarınızdan :p hatta bi bidon suyla bi tane de çakmak getireyim yanımda :mrgreen:

Selamlar arkadaşlar MOTORHOCASI nickli arkadaşımızın dayısı vefat etmiş.Birazönce bana özelden mesajı geldi.Allahtan rahmet diliyoruz.Kardeşim başınız sağolsun.

programınızın birinde ailesi motosiklet almasına izin vermeyen garibanlardan da bahsederseniz seviniriz , hatta bir kaç eziği konuk olarak alın , biri ben olayım :mrgreen: babama sesleneyim kameralarınızdan :p hatta bi bidon suyla bi tane de çakmak getireyim yanımda :mrgreen:

Bu senaryoyla reytingleri tavana vurdurur, ana habere bile konu olursun:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar