Televizyon

Discovery Channel da American Chopper diye bir program var izliyormusunuz ?

Mükemmel chopperler yapıyorlar ya özel yapım ... Her izlediğimde keşke banada yapsalar diyorum :) Ama kim bilir kaç paraya yapıyorlardır :(

Konuya dönelim uzamadan...:)Bi ara izlemiştim,adamlar öyle tarz motorlar yapıyoduki izleyince ne kaa kolaymış diyodum.Öyle gösterttirttiriyodu bize.İşte... Televizyon böyle bişey:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuya dönelim uzamadan...:)Bi ara izlemiştim,adamlar öyle tarz motorlar yapıyoduki izleyince ne kaa kolaymış diyodum.Öyle gösterttirttiriyodu bize.İşte... Televizyon böyle bişey:queen:

Zaten kolay yahu
ben yapıyorum arada arada
dün gece arka yan çantalarıda bitirdim.Boyayınca çil çil olacak

kaç cc oluor onlar hiç söylemiyorlar ama herhalde 600 den aşağı değildirler .

Bi ara izlemiştim. sürekli birbiriyle didişen bi grup kaba saba insan. izleyicisine, teknik bakımdan kazandıracağı pek bişey olmayan içi boş bi yapım. zaman hırsızlığı.

OCC denen o firmadaki imkanlar bizim Adanalı, Konyalı gençlerimizde olsa
Türkiye semalarında uçan motosikletler görebilirdik :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben tahtadan pisiklet yaptıydım çocukken, tekerleri kavanoz kapağındandı
bir nevi doy it yoğurtself

Nerden izleriz o kanalı ben NetGeo izlerim her zaman ama merak ediyorum hep bu kanalı

bende ara sıra aklıma gelirse izlerim, ama genelde aynı proğramları koyuyorlar, :pr:

Zamanında az izlemedim fakat son birkaç yıldır takip edemiyorum.Sanırsam son zamanlarda bölünmüşler.

Yaptıkları motosikletleri de iyi paraya satıyorlar.Ben en az 50.000$ diye biliyorum.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
kaç cc oluor onlar hiç söylemiyorlar ama herhalde 600 den aşağı değildirler .
Genelde custom chopperların motorları 1300 cc ile 1600 cc arası değişiyor.İstanbulda aynı tarz motorsiklet yapan yerli üretim TT-Chopers ta var(Zaten bir çoğunuz biliyorsunuzdur.).Bence TT tasarım konusunda çok daha yaratıcı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar