Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi şimdi harbi ayıp ettin ya diom size yüz kere bana şöle yazılar okutmayın fena oluyom die bak yine akmaya başladı gözlerimin çeşmesi neyse hazır çeşme akıyoken bidonları doldurim şimdi sular kesiir falan :queen:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler akalteke.hele de üstad Necip Fazıl dedin mi ben biterim.Her türlü zorlukta,dertte,kederde,her türlü aşkta,sevgide,mutlulukta üstadı hatırlarım.
Bu dert senden Allahım.Çekeceğim,naçarım,
Senden Sana sığınır,Senden Sana kaçarım...
Hep üzüntüye boğuyorsun bizi tamam hayatın gerçeği hatta en büyüğü ama lütfen çok değil arada bir yüzümüzü de güldür. Yazı çok güzel, teşekkürler. :rendeer:
motorla gidilen köy birzamanlar ve hala yasadığı şehre yakın olan köy birzamanlar yasadığı bu köyden kendi memleketine dedesinin yanına giden bir çocuk.
vınvın-savaşxxl-loft-cuko-dostdark-not fear-camedan-harfedaz-cesetcik-desperadost-locco-bıyıklı-fener 1907. Ve diğer tüm okuyan arkadaşlar ve muhtemel okuyacak arkadaslar hepinize teşekürü borç bilir. yaptığınız benim için son derece kıymetli olan yorumlarınızdan dolayı hepinize minnettarlığımı belirtirim.