Telekomun kazıkları

Aşağıdaki haberi dikkatlice okuyun, Telekom'dan hizmet alıyorsanız mutlaka sizinde başınıza gelecektir, telefonunuzu yada internetinizi kapatmak istediğinizde sözleşmeniz iptal olmuyor. Sabit ücretler size yansıtılarak aylar sonra icralık oluyorsunuz.

Bu konuda ne telekom memurları ne başka bir yer size hiç bir açıklamada bulunmuyor. Siz hattınızı kapatmak üzere gidip imza attığınızda sadece görüşmeye kapatlıyor kesinlikle iptal edilmiyor. Siz gönül rahatlığı ile telekomdan kurtuluğunuzu bir daha fahiş fatura ödemeyeceğini düşünürken bir bakıyorsunuz maaşınıza, arabanıza, motosikletinize haciz konmuş...

Ben de madurlardan biriyim, 2 hattım için 1.200 TL havadan para ödediğim gibi, üzerime konan hacizleri kaldırmak içinde günlerce uğraştım, görüşmediğim avukat kalmadı ama yapacak birşey yok telekom her durumda kendini haklı çıkaracak tedbirleri almış.

Ben kendimce protesto için hiç bir hizmetlerini kullanmıyorum. Siz kullanıyor ve hizmetini almadığınız halde ev telefonunuza boş yere yüzlerce lira fatura ödüyorsanız sorun yok, ama telefonunuzu kapatacağınız zaman mutlaka açık gözlü davranın telekomun sizi daha fazla kazıklamasına izin vermeyin.

Buda ilgili haber

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha önceden konuya aşinayım, kapatmak ve iptal ettirmek telekomda farklı anlamda kullanılıyormuş.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende aşinayım kapatmak görüşmeye kapamak oluyor iptal gerekiyor ayrıca

şu memlekette en çok illet olduğum konuların başındadır,adı geçen kurum,merak ediyorum hangi şartlarda satıldı ? bu kanunsuzlukları ne zaman dur denecek,en önemliside ne zaman tekeli kırılacak.
Deryali, kardeşimize geçmiş olsun.

İnternet için de mi bu geçerli?
Nasıl öğrenebiliriz?

Telekomdan aldığınız her hizmet için geçerli.
Siz telekom müdürlüğüne gidip internetimi yada telefonumu kapatmak istiyorum dediğinizde size şu soru sorulmuyor ?

-Kapatmak mı istiyorsunuz ? ( Kullanıma kapatmak, sabit ücretler işlemeye devam eder )
-İptal etmek mi istiyorsunuz ?(hizmet sözleşmesi feshi)

Siz kapattığınızı sanıp son borcunuda ödüyor ve işinize bakıyorsunuz. Ardınızdan size sabit ücretler vb fatura ediliyor, ancak bu faturalar adresinize gelmiyor, topluca birikene kadar hiç bir şekilde size haber verilmiyor. Ne zamanki bu borç tutarı 500-1000 tl sınırına ulaşırsa o zaman sizi her türlü bulup paralarını tahsil için herşeyi yapıyorlar.

Yapmanız gereken kapattığınız tüm telefon ve internet hatları için telekoma gidip durum sorgulaması yapmak.

Teşekkür ederim bizleride bilgilendirdiğin için bende düşünüyordum telefonu kapatmayı , şimdi anladığıma göre iptal ettirmemiz gerekiyomuş...

Çok geçmiş olsun hocam verdiğiniz bilgiler içinde teşekkürler bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
türktelekomu bırak abicim turkcellin kampanyalarından faydalan ve türk telekomun %60 ı artık İSRAİLLİLERİN.düşmanımıza para yedirmeyelim.

Değerli arkadaşlar İsrail değil Lübnanlı ermeni bir aile olan Haririlere satıldı.Gerçekten 3 kuruş paraya 6,5 milyar dolara % 55'i satıldı.23 yıllığına ama adamlar 3 yılda ödediler parayı, para akıyor çünkü.Şimdi sorun bakalım bana, el altından ortakları kim?Ederi nedir.Tam peşkeş tam ama oylar aynı adrese gider.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar